БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Twin

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 80 x 40 cm

Twin

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 80 x 40 cm

Twin клуб масата е доминантен и впечатлив модел со две квадратни плочи кои се совршено поврзани во складна целина, што овозможува практична употреба на двете површини.

Бојата на клуб масата може да биде:

– бела

– комбинација сонома темен храст и капучино.

Twin клуб масата во бела боја е многу елегантна и идеална за минималистички ентериери. Клуб масата во боја која ги комбинира нијансите сонома темен храст и капучино совршено се вклопува во простор во кој преовладуваат земјени тонови.

Twin клуб масата е доминантен и впечатлив модел со две квадратни плочи кои се совршено поврзани во складна целина, што овозможува практична употреба на двете површини.

Бојата на клуб масата може да биде:

– бела

– комбинација сонома темен храст и капучино.

Twin клуб масата во бела боја е многу елегантна и идеална за минималистички ентериери. Клуб масата во боја која ги комбинира нијансите сонома темен храст и капучино совршено се вклопува во простор во кој преовладуваат земјени тонови.

Twin клуб масата секогаш ќе ви биде драг сојузник кога ќе се соберат семејството или пријателите. На горната плоча има доволно простор за послужување, додека на долното ниво можете да чувате предмети кој секогаш ќе ви бидат на дофат на рака.

Twin клуб масата ќе ве одушеви со елеганцијата и функционалноста!

Twin клуб масата секогаш ќе ви биде драг сојузник кога ќе се соберат семејството или пријателите. На горната плоча има доволно простор за послужување, додека на долното ниво можете да чувате предмети кој секогаш ќе ви бидат на дофат на рака.

Twin клуб масата ќе ве одушеви со елеганцијата и функционалноста!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Rubin

Oгледало

Слични производи

Ela 60

Клуб маса

Lira

Клуб маса

Alba

Клуб маса

Fira

Клуб маса

Слични производи

Art K

Клуб маса

Safira

Клуб маса

Alba

Клуб маса

Ela 120

Клуб маса