БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Ela 60

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
60 x 60 x 53 cm

Ela 60

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
60 x 60 x 53 cm

Ela 60 клуб масата со тркалезна плоча и интересни ногари од полно дрво, е практично парче мебел кое ќе го комплртира вашиот дом.

Ela 60 клуб маса достапна е во следните варијанти:

– со плоча од фурнирана иверка, во природна боја на даб или орев,

-со плоча од оплеменета иверка во бела или капучино боја.

Ela 60 клуб масата со тркалезна плоча и интересни ногари од полно дрво, е практично парче мебел кое ќе го комплртира вашиот дом.

Ela 60 клуб маса достапна е во следните варијанти:

– со плоча од фурнирана иверка, во природна боја на даб или орев,

-со плоча од оплеменета иверка во бела или капучино боја.

Неутралните бои во кои е достапна и нејзината практичност ја прават одличен избор за вашата дневна соба, но и спална соба доколку сакате да покрај креветот ставите книги, списанија и наочари.Можете да ја користите во работната соба, канцеларија,завзема мал простор и секогаш ќе ви користи да на неа ставите лаптоп, прибор за работа или филџан кафе.

Ela 60 ќе биде ваша омилена клуб маса бидејќи одлично се вклопува во разни ентериери, лесно се преместува и ја менува намената!

Доколку ви се допаѓа дизајнот на Ela 60 клуб масата, а потребна ви е клуб маса со поголеми димензии, можете да ја погледнете Ela 120 клуб масата со елипсаста форма.

Неутралните бои во кои е достапна и нејзината практичност ја прават одличен избор за вашата дневна соба, но и спална соба доколку сакате да покрај креветот ставите книги, списанија и наочари.Можете да ја користите во работната соба, канцеларија,завзема мал простор и секогаш ќе ви користи да на неа ставите лаптоп, прибор за работа или филџан кафе.

Ela 60 ќе биде ваша омилена клуб маса бидејќи одлично се вклопува во разни ентериери, лесно се преместува и ја менува намената!

Доколку ви се допаѓа дизајнот на Ela 60 клуб масата, а потребна ви е клуб маса со поголеми димензии, можете да ја погледнете Ela 120 клуб масата со елипсаста форма.

Proračun cene

POPUST 20%:2.267,60 ден
CENA:  9.070,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:2.267,60 ден
CENA:  9.070,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:2.267,60 ден
CENA:  9.070,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Kasija

Полица за книги

Kalina

TВ комода

Angelina

Tросед

Angelina

Фотелја

Препорака за комбинирање

Kasija

Полица за книги

Kalina

TВ комода

Angelina

Tросед

Angelina

Фотелја

Слични производи

Viktorija

Клуб маса

Safira

Клуб маса

Ela 120

Клуб маса

Alba

Клуб маса

Слични производи

Viktorija

Клуб маса

Ela 120

Клуб маса

Alba

Клуб маса

Ava

Клуб маса