БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Ava

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 60 x 45 cm
80 x 60 x 35 cm

Ava

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 60 x 45 cm
80 x 60 x 35 cm

Ava клуб масата ненаметлива со своите пропорции и дизајн, лесно се комбинира со останатиот мебел.Со различни варијанти на завршна обработка и изработка во две висини, ќе до оживее вашиот простор и ќе му даде посебен шарм.

Разновидната понуда се заснова на различни комбинации на плоча и ногари од полно дрво.

Ava клуб масата, со димензија 80 x 60 x 45 cm, е достапна во следните варијанти:

Плоча од медијапан:

– во фурнир од орев во природна боја, со ногари во тон орев,

– во фурнир од храст во природна боја, со ногари во природна боја храст,

– во фурнир во храст во тон темен храст, со ногари во тон темен храст.

Плоча од оплеменет медијапан:

– во тон NCS 1005, со ногари во природна боја на храст.

Ava клуб масата ненаметлива со своите пропорции и дизајн, лесно се комбинира со останатиот мебел.Со различни варијанти на завршна обработка и изработка во две висини, ќе до оживее вашиот простор и ќе му даде посебен шарм.

Разновидната понуда се заснова на различни комбинации на плоча и ногари од полно дрво.

Ava клуб масата, со димензија 80 x 60 x 45 cm, е достапна во следните варијанти:

Плоча од медијапан:

– во фурнир од орев во природна боја, со ногари во тон орев,

– во фурнир од храст во природна боја, со ногари во природна боја храст,

– во фурнир во храст во тон темен храст, со ногари во тон темен храст.

Плоча од оплеменет медијапан:

– во тон NCS 1005, со ногари во природна боја на храст.

Ava клуб масата, димензија 80 x 60 x 35 cm, достапна е во следните варијанти:

Плоча од медијапан:
– во фурнир од орев во природна боја, со ногари во тон орев,
– во фурнир од храст во природна боја,со ногари во природна боја храст,
– во фурнир во храст во тон темен храст, со ногари во тон темен храст.

Плоча од оплеменет медијапан:
– во тон NCS 1005, со ногари во природна боја храст,
– во беж боја, со ногари во природна боја на храст.

Оваа клуб маса е лесна, ја красат заоблени линии и е одличен избор за семејства со деца бидејќи брзо ќе направите нов распоред и ќе обезбедите дополнителен простор за игра.

Со Ava клуб масата полесно ќе го организирате својот животен простор, затоа уживајте во нејзината едноставност и елеганција!

Ava клуб масата, димензија 80 x 60 x 35 cm, достапна е во следните варијанти:

Плоча од медијапан:
– во фурнир од орев во природна боја, со ногари во тон орев,
– во фурнир од храст во природна боја,со ногари во природна боја храст,
– во фурнир во храст во тон темен храст, со ногари во тон темен храст.

Плоча од оплеменет медијапан:
– во тон NCS 1005, со ногари во природна боја храст,
– во беж боја, со ногари во природна боја на храст.

Оваа клуб маса е лесна, ја красат заоблени линии и е одличен избор за семејства со деца бидејќи брзо ќе направите нов распоред и ќе обезбедите дополнителен простор за игра.

Со Ava клуб масата полесно ќе го организирате својот животен простор, затоа уживајте во нејзината едноставност и елеганција!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

David

Tросед

Merlyn lux

Taбуретка

Merlyn lux

Фотелја

Kalina

TВ комода

Препорака за комбинирање

David

Tросед

Merlyn lux

Taбуретка

Merlyn lux

Фотелја

Kalina

TВ комода

Слични производи

Fira

Клуб маса

Lira

Клуб маса

Safira

Клуб маса

Art K

Клуб маса

Слични производи

Twin

Клуб маса

Fira

Клуб маса

Ela 120

Клуб маса

Safira

Клуб маса