БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Art K

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
120 x 80 x 35 cm
50 x 50 x 35 cm
ø 50 x 35 cm

Art K

Клуб маса

Димензии (Ш x Д x В)
120 x 80 x 35 cm
50 x 50 x 35 cm
ø 50 x 35 cm

Art K клуб масата со универзална намена се одликува со јасни линии, различни формати и завршни обработки.

Art K клуб масата се изработува во две варијанти со завршна обработка:

– со плоча од медијапан оплеменет со фурнир од храст со јазли и ногарки од масивен храст во природна боја,

– со плоча од медијапан оплеменет со фурнир од орев во природна боја и ногарки од бука во црна боја.

Достапна е во три димензии кои имаат различна форма на плочата на масата.

Доколку во вашата дневна соба имате со многу место за седење, правоаголната Art K клуб маса е прав избор, бидејќи е со голема површина и на сите ќе им биде на дофат на рака.

Art K клуб масата со универзална намена се одликува со јасни линии, различни формати и завршни обработки.

Art K клуб масата се изработува во две варијанти со завршна обработка:

– со плоча од медијапан оплеменет со фурнир од храст со јазли и ногарки од масивен храст во природна боја,

– со плоча од медијапан оплеменет со фурнир од орев во природна боја и ногарки од бука во црна боја.

Достапна е во три димензии кои имаат различна форма на плочата на масата.

Доколку во вашата дневна соба имате со многу место за седење, правоаголната Art K клуб маса е прав избор, бидејќи е со голема површина и на сите ќе им биде на дофат на рака.

Art K клуб масата во квадратна форма убаво се вклопува во минималистички уредени дневни соби. Искомбинирајте ја со фотеља или двосед и направета интимно катче во кое ќе уживате.

Кружната Art K клуб маса што не завзема многу простор, практична е и лесно ќе ја преместувате така да секогаш ви биде во близина.

Одлучете се за Art K клуб маса во материјал кој ви одговара и одберете димензија према вашиот простор, така ќе бидете сигурни дека се сте вклопиле на најдобар начин!

Art K клуб масата во квадратна форма убаво се вклопува во минималистички уредени дневни соби. Искомбинирајте ја со фотеља или двосед и направета интимно катче во кое ќе уживате.

Кружната Art K клуб маса што не завзема многу простор, практична е и лесно ќе ја преместувате така да секогаш ви биде во близина.

Одлучете се за Art K клуб маса во материјал кој ви одговара и одберете димензија према вашиот простор, така ќе бидете сигурни дека се сте вклопиле на најдобар начин!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Safira

Kомода

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Safira

Kомода

Слични производи

Ava

Клуб маса

Fira

Клуб маса

Safira

Клуб маса

Alba

Клуб маса

Слични производи

Viktorija

Клуб маса

Twin

Клуб маса

Ela 120

Клуб маса

Ela 60

Клуб маса