БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Fiona

Kлик-клак лежај

Димензии (Ш x Д x В)
195 x 100 x 105 cm

Fiona

Kлик-клак лежај

Димензии (Ш x Д x В)
195 x 100 x 105 cm

Fiona клик-клак лежајот е одлично решение за функционално опремување на домови во кои дневната соба истовремено се користи како спална соба. Доволно е простран да на него седат повеќе особи во текот на денот,а да спијат и две особи ноќе. Своето место лесно ќе го најде во семејства кои својот животен простор сакаат внимателно да го искористат, во студентски домови и разни објекти за сместување на туристи.

Fiona клик-клак лежајот на прв поглед остава впечаток за удобност. Механизмот на лежајот е метален рам со латофлекс подница и клик-клак макази. На рамот е фиксиран душек со жичано јадро. Мекиот и удобен душек, комбинација на Bonnell федери и PU пена, обезбедува оптимална поддршка за спиење на површина од 195 x 145 cm.

Fiona клик-клак лежајот е одлично решение за функционално опремување на домови во кои дневната соба истовремено се користи како спална соба. Доволно е простран да на него седат повеќе особи во текот на денот,а да спијат и две особи ноќе. Своето место лесно ќе го најде во семејства кои својот животен простор сакаат внимателно да го искористат, во студентски домови и разни објекти за сместување на туристи.

Fiona клик-клак лежајот на прв поглед остава впечаток за удобност. Механизмот на лежајот е метален рам со латофлекс подница и клик-клак макази. На рамот е фиксиран душек со жичано јадро. Мекиот и удобен душек, комбинација на Bonnell федери и PU пена, обезбедува оптимална поддршка за спиење на површина од 195 x 145 cm.

Дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност. Овој компактен лежај има пресвлака со декоративни штепови, која се вади и одржувањето го прави полесно. Вашето секојдневие ќе биде поедноставно затоа што лесно ќе ја вадите пресвлаката, брзо ќе ја исчистите и повторно ќе ја користите.

Двете декоративни перници во состав на овој клик-клак лежај ќе ви овозможат да седењето и одморот бидат уште поудобни. Има додатен простор за одлагање на постелнина и други работи кои сакате да ги отстраните.

Со Fionu можете убаво да комбинирате разни клуб маси, комоди, гардеробери, полици, витрини и друг мебел од понудата на SIMPO и така да го опремите својот дом на најфункционален начин.

Од актуелната понуда на материјали одберете штоф во боја која највише ви одговара и Fiona клик-клак лежајот ќе изгледа како што сакате.

Уверете се во бројните предности на Fiona клик-клак лежајот и нека вашиот дом биде практично катче за живеење!

Дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност. Овој компактен лежај има пресвлака со декоративни штепови, која се вади и одржувањето го прави полесно. Вашето секојдневие ќе биде поедноставно затоа што лесно ќе ја вадите пресвлаката, брзо ќе ја исчистите и повторно ќе ја користите.

Двете декоративни перници во состав на овој клик-клак лежај ќе ви овозможат да седењето и одморот бидат уште поудобни. Има додатен простор за одлагање на постелнина и други работи кои сакате да ги отстраните.

Со Fionu можете убаво да комбинирате разни клуб маси, комоди, гардеробери, полици, витрини и друг мебел од понудата на SIMPO и така да го опремите својот дом на најфункционален начин.

Од актуелната понуда на материјали одберете штоф во боја која највише ви одговара и Fiona клик-клак лежајот ќе изгледа како што сакате.

Уверете се во бројните предности на Fiona клик-клак лежајот и нека вашиот дом биде практично катче за живеење!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и материјали може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и материјали може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и материјали може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Koktel puff

Taбуретка

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Krug

Oгледало

Препорака за комбинирање

Koktel puff

Taбуретка

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Krug

Oгледало

Слични производи

Rita

Kлик-клак лежај

Nevena

Kлик-клак лежај

Maja

Kлик-клак лежај

Mojca

Kлик-клак лежај

Слични производи

Rita

Kлик-клак лежај

Mojca

Kлик-клак лежај

Maja

Kлик-клак лежај

Nevena

Kлик-клак лежај