БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Onix

Кауч

Димензии (Ш x Д x В)
222 x 94 x 90 cm

Onix

Кауч

Димензии (Ш x Д x В)
222 x 94 x 90 cm

Onix каучот го карактеризираат елегантни линии, украсни штепови и повеќенаменска функционалност, што го прави одличен избор за дневна соба.

Седишниот дел и наслонот кај Onix каучот изработени се од жичано јадро. Преку ден на него може да уживате пред телевизор, да се дружите со пријателите и одмарате затоа што е многу удобен за седење.

Доколку сакате да го користите за спиење, едноставно се трансформира во лежај, на принцип на извлекување на седечкиот дел и соборување на наслонот, со што се добива површина 190 x 120 cm, погодна за секојдневно спиење.

Onix каучот го карактеризираат елегантни линии, украсни штепови и повеќенаменска функционалност, што го прави одличен избор за дневна соба.

Седишниот дел и наслонот кај Onix каучот изработени се од жичано јадро. Преку ден на него може да уживате пред телевизор, да се дружите со пријателите и одмарате затоа што е многу удобен за седење.

Доколку сакате да го користите за спиење, едноставно се трансформира во лежај, на принцип на извлекување на седечкиот дел и соборување на наслонот, со што се добива површина 190 x 120 cm, погодна за секојдневно спиење.

Onix каучот има цврста дрвена конструкција, а под седишниот дел кутија за складирање на постелнина која ви штеди простор во гардероберите. Има доволно место за чување на работи кој ги користите од време на време.

Изработката на Onix каучот во боја и материјал од нашата актуелна понуда ви овозможува негово прилагодување према вашиот простор и го прави одличен избор за класично уредени, но и модерни ентериери.

Onix каучот ќе ви заштеди простор и ќе ви го разубави секојдневието!

Onix каучот има цврста дрвена конструкција, а под седишниот дел кутија за складирање на постелнина која ви штеди простор во гардероберите. Има доволно место за чување на работи кој ги користите од време на време.

Изработката на Onix каучот во боја и материјал од нашата актуелна понуда ви овозможува негово прилагодување према вашиот простор и го прави одличен избор за класично уредени, но и модерни ентериери.

Onix каучот ќе ви заштеди простор и ќе ви го разубави секојдневието!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Пелетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжени.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Пелетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжени.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Пелетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжени.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Слични производи

Gordana

Кауч

Knjaz

Кауч

Слични производи

Knjaz

Кауч

Gordana

Кауч