БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nily

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
84 x 89 x 92 cm

Nily

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
84 x 89 x 92 cm

Фотелјата Nily е автентичен модел дизајниран за современото уредување на домот. Богатата форма е составена од удобно седиште, дополнителен наслон за глава во форма на преклоп исполнет со мека пена, малку заоблени потпирачи за раце со истакнати паспули и тенки дрвени ногарки. Исклучителна естетика и удобност се неговите главни карактеристики.

Фотелјата Nily е изработена од најквалитетни материјали. Корпусот од буково дрво, иверка, лесонит и шпер плоча и комбинирано со тапацираниот дел, кој е исполнет со полиуретански пени кои придонесуваат за максимална удобност. Подлогата на седиштето е еластична гуртна.

Фотелјата Nily е автентичен модел дизајниран за современото уредување на домот. Богатата форма е составена од удобно седиште, дополнителен наслон за глава во форма на преклоп исполнет со мека пена, малку заоблени потпирачи за раце со истакнати паспули и тенки дрвени ногарки. Исклучителна естетика и удобност се неговите главни карактеристики.

Фотелјата Nily е изработена од најквалитетни материјали. Корпусот од буково дрво, иверка, лесонит и шпер плоча и комбинирано со тапацираниот дел, кој е исполнет со полиуретански пени кои придонесуваат за максимална удобност. Подлогата на седиштето е еластична гуртна.

Дизајнот на фотелјата Nily го комплетирате со избирање на материјали од нашата моментална понуда, кои на секој ентериер ќе му дадат посебен шарм. Вие избирате помеѓу:
кожа и штоф.

Совршените линии на оваа фотелја можете да ги нагласите со контрастната боја на паспулот.

Дизајнот на фотелјата Nily доаѓа до израз во секој амбиент. Идеален е за модерни апартмани, но и за хотели или други јавни простори на кои им е потребна елеганција надополнета со удобност.

Без разлика каде сте, фотелјата Nily ви носи вистински одмор!

Дизајнот на фотелјата Nily го комплетирате со избирање на материјали од нашата моментална понуда, кои на секој ентериер ќе му дадат посебен шарм. Вие избирате помеѓу:
кожа и штоф.

Совршените линии на оваа фотелја можете да ги нагласите со контрастната боја на паспулот.

Дизајнот на фотелјата Nily доаѓа до израз во секој амбиент. Идеален е за модерни апартмани, но и за хотели или други јавни простори на кои им е потребна елеганција надополнета со удобност.

Без разлика каде сте, фотелјата Nily ви носи вистински одмор!

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Kalina

TВ комода

Madawi

Аголна гарнитура

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Kalina

TВ комода

Madawi

Аголна гарнитура

Слични производи

Merlyn lux

Фотелја

Nevena

Фотелја

Galaxy

Фотелја

Viktorija

Фотелја

Слични производи

Aldo

Фотелја

De Marco

Фотелја

Elena

Фотелја

Merlyn lux

Фотелја