БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nevena

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
95 x 95 x 90 cm

Nevena

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
95 x 95 x 90 cm

Nevena фотељата обложена со мек тапацир и перници,Ве мами во неа удобно да се сместите и долго одмарате.Дизајнирана е така да на вашето тело му го обезбеди неопходниот одмор,а на кичмата совршена поддршка благодарејќи на додатното перниче кое можете да го наместите позади грбот.

Зад пријатниот и нежен изглед на оваа фотеља се наоѓа цврста конструкција направена од буково сечено дрво, шпер плоча и иверка. Се е обложено со стандардна полиуретанска пена.

Nevena фотељата обложена со мек тапацир и перници,Ве мами во неа удобно да се сместите и долго одмарате.Дизајнирана е така да на вашето тело му го обезбеди неопходниот одмор,а на кичмата совршена поддршка благодарејќи на додатното перниче кое можете да го наместите позади грбот.

Зад пријатниот и нежен изглед на оваа фотеља се наоѓа цврста конструкција направена од буково сечено дрво, шпер плоча и иверка. Се е обложено со стандардна полиуретанска пена.

Nevena фотељата идеална е да со неа ја дополните вашата дневна соба. Нејзиниот дизајн лесно се вклопува во разни стилови на уредување, така да убаво ќе се вклопи со клуб маси, комоди и полици од нашиот асортиман. Во комплет со лежај и двосед од колекцијата Nevena, погодна е за целосно уредување на вашата дневна соба.

За изработка на Nevena фотељата може да одберете штоф од нашата актуелна понуда и ќе биде изработена по ваша желба.

Во удобната Nevena фотеља сите членови на вашето семејство ќе сакаат да го поминат своето време!

Nevena фотељата идеална е да со неа ја дополните вашата дневна соба. Нејзиниот дизајн лесно се вклопува во разни стилови на уредување, така да убаво ќе се вклопи со клуб маси, комоди и полици од нашиот асортиман. Во комплет со лежај и двосед од колекцијата Nevena, погодна е за целосно уредување на вашата дневна соба.

За изработка на Nevena фотељата може да одберете штоф од нашата актуелна понуда и ќе биде изработена по ваша желба.

Во удобната Nevena фотеља сите членови на вашето семејство ќе сакаат да го поминат своето време!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме изберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф-картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме изберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф-картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме изберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф-картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Nevena

Двосед

Lira

Клуб маса

Koktel puff

Taбуретка

Safira

Kомода

Препорака за комбинирање

Nevena

Двосед

Lira

Клуб маса

Koktel puff

Taбуретка

Safira

Kомода

Слични производи

Nily

Фотелја

Angelina

Фотелја

Fred Relax

Фотелја

Viktorija

Фотелја

Слични производи

Apolon

Фотелја

Galaxy

Фотелја

Angelina

Фотелја

Mojca

Фотелја