БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nataly

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
76 x 83 x 81 cm

Nataly

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
76 x 83 x 81 cm

Фотелјата Nataly се карактеризира со стил кој никогаш не излегува од мода. Вниманието го привлекува со едноставните прави линии, пријатната потпора во грбонаслонот и хармоничната големина која совршено го надополнува просторот. Оваа фотелја е исклучително место за одмор од секојдневните обврски и многу брзо ќе ви стане омилена.

Фотелјата Натали има конструкција од цврсто буково дрво, иверка, шпер плоча и лесонит. Подлогата на седиштето е еластична гуртна. Телото и потпирачот за грб се покриени со мека PU пена, а седиштата со HR пена, што придонесува за исклучително чувство на удобност. Ногаркитесе дрвени. Моделот е исклучително стабилен и цврст.

Фотелјата Nataly се карактеризира со стил кој никогаш не излегува од мода. Вниманието го привлекува со едноставните прави линии, пријатната потпора во грбонаслонот и хармоничната големина која совршено го надополнува просторот. Оваа фотелја е исклучително место за одмор од секојдневните обврски и многу брзо ќе ви стане омилена.

Фотелјата Натали има конструкција од цврсто буково дрво, иверка, шпер плоча и лесонит. Подлогата на седиштето е еластична гуртна. Телото и потпирачот за грб се покриени со мека PU пена, а седиштата со HR пена, што придонесува за исклучително чувство на удобност. Ногаркитесе дрвени. Моделот е исклучително стабилен и цврст.

Не ја пропуштајте можноста максимално да ја усогласите фотелјата Nataly со ентериерот, бидејќи имате можност да изберете штоф од нашата моментална понуда и со тоа да го збогатите просторот со материјалот и бојата по ваш избор.

Фотелјата Nataly со компактни димензии има форма која убаво се вклопува во станбени и деловни средини, затоа со задоволство ја препорачуваме во секаков вид на опремување.

Секогаш кога имате можност, уживајте во фотелјата Натали, нејзината удобност целосно ќе ве опушти!

Не ја пропуштајте можноста максимално да ја усогласите фотелјата Nataly со ентериерот, бидејќи имате можност да изберете штоф од нашата моментална понуда и со тоа да го збогатите просторот со материјалот и бојата по ваш избор.

Фотелјата Nataly со компактни димензии има форма која убаво се вклопува во станбени и деловни средини, затоа со задоволство ја препорачуваме во секаков вид на опремување.

Секогаш кога имате можност, уживајте во фотелјата Натали, нејзината удобност целосно ќе ве опушти!

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Pariska noć

Аголна гарнитура

Pariska noć

Taбуретка

Art K

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Pariska noć

Аголна гарнитура

Pariska noć

Taбуретка

Art K

Клуб маса

Слични производи

Margo

Фотелја

Metropoliten

Фотелја

Nily

Фотелја

Stela

Фотелја

Слични производи

Viktorija

Фотелја

De Marco

Фотелја

Elena

Фотелја

Aldo

Фотелја