БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Mojca

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
90 x 110 x 80 cm

Mojca

Фотелја

Димензии (Ш x Д x В)
90 x 110 x 80 cm

Mojca фотељата е препознатлив SIMPO модел, класик кој благодарејќи на својата удобност одолева на дизајнерските трендови.Сега, како и некогаш, ги привлекува купувачите со едноставниот дизајн и функционалност.

Mojca фотељата лесно се трансформира во лежај со димензија 90 x 200 x 80 cm, кој има троделен душек со федери во џеб. Прекривачот на фотељата лесно се вади и е практичен за одржување. Моделот е исклучително комфорен бидејќи нема потпирачи за раце и целата површина на седечкиот дел се употребува. Вистински избор за практични домови.

Корпусот на фотељата е изработен од буково сечено дрво, медијапан, иверка и лесонит. За полнење се користат стандардни полиуретански пени. Во фотељата е вграден механизам кој ја овозможува нејзината трансформација во лежај и душек со федери во џеб, од горната страна обложен со стандардна полиуретанска пена, што овој модел го прави исклучително удобен.

Mojca фотељата е препознатлив SIMPO модел, класик кој благодарејќи на својата удобност одолева на дизајнерските трендови.Сега, како и некогаш, ги привлекува купувачите со едноставниот дизајн и функционалност.

Mojca фотељата лесно се трансформира во лежај со димензија 90 x 200 x 80 cm, кој има троделен душек со федери во џеб. Прекривачот на фотељата лесно се вади и е практичен за одржување. Моделот е исклучително комфорен бидејќи нема потпирачи за раце и целата површина на седечкиот дел се употребува. Вистински избор за практични домови.

Корпусот на фотељата е изработен од буково сечено дрво, медијапан, иверка и лесонит. За полнење се користат стандардни полиуретански пени. Во фотељата е вграден механизам кој ја овозможува нејзината трансформација во лежај и душек со федери во џеб, од горната страна обложен со стандардна полиуретанска пена, што овој модел го прави исклучително удобен.

Mojca фотељата е дел од истоимената гарнитура и совршено се вклопува со Mojca троседот кој исто така се тансформира во лежај. Во комплет, Mojca фотељата и троседот овозожуваат рационална организација на просторот, бидејќи истовремено може да се користат за седење и спиење.

Mojca фотељата одговара за помали дневни соби, трпезарии, детски соби, студентски станови, апартмани и сл.

За изработка на Mojca фотељата можете да бирате штоф од нашата актуелна понуда, а може да се одлучите и за комбинација на два материјала.

Препознајте го квалитетот на Mojca фотељата во кој многу генерации уживаат!

Mojca фотељата е дел од истоимената гарнитура и совршено се вклопува со Mojca троседот кој исто така се тансформира во лежај. Во комплет, Mojca фотељата и троседот овозожуваат рационална организација на просторот, бидејќи истовремено може да се користат за седење и спиење.

Mojca фотељата одговара за помали дневни соби, трпезарии, детски соби, студентски станови, апартмани и сл.

За изработка на Mojca фотељата можете да бирате штоф од нашата актуелна понуда, а може да се одлучите и за комбинација на два материјала.

Препознајте го квалитетот на Mojca фотељата во кој многу генерации уживаат!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената.Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената.Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената.Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Mojca

Kлик-клак лежај

Kalina

TВ комода

Safira

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Mojca

Kлик-клак лежај

Kalina

TВ комода

Safira

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Слични производи

Stela

Фотелја

Elena

Фотелја

Apolon

Фотелја

Angelina

Фотелја

Слични производи

Chesterfield

Фотелја

Merlyn lux

Фотелја

Monroe

Фотелја

Viktorija

Фотелја