БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Margo

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
164 x 89 x 79 cm

Margo

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
164 x 89 x 79 cm

Margo двоседот,модерен и удобен,ќе биде ваш најдобар сојузник во моментите на релаксирање. За совршен одмор на располагање се додатни перници, две големи и две мали,кои може да ги прилагодите за да обезбедите најдобра подршка на вашата кичма.

Kонструкцијата на Margo двоседот изработена е од сечено буково дрво, шпер плоча и лесонит. За полнење се користат стандардни полиуретански пени. Перниците на седечкиот дел се обложени со високоеластична HR пена. Декоративните перници наполнети се со силиконско полнење.Рамката и ногарите се од сечено буково дрво.

Margo двоседот,модерен и удобен,ќе биде ваш најдобар сојузник во моментите на релаксирање. За совршен одмор на располагање се додатни перници, две големи и две мали,кои може да ги прилагодите за да обезбедите најдобра подршка на вашата кичма.

Kонструкцијата на Margo двоседот изработена е од сечено буково дрво, шпер плоча и лесонит. За полнење се користат стандардни полиуретански пени. Перниците на седечкиот дел се обложени со високоеластична HR пена. Декоративните перници наполнети се со силиконско полнење.Рамката и ногарите се од сечено буково дрво.

Margo двоседот е фиксен модел.Од нашата актуелна палета на штофови бирајте материјал по ваша желба.

Овој двосед е дел од Margo компонентна гарнитура. Можете да го купите поединечно или да го комбинирате со четворосед,тросед,фотеља и табуретка.

Испробајте го Margo двоседот и уживајте во неговата удобност!

Margo двоседот е фиксен модел.Од нашата актуелна палета на штофови бирајте материјал по ваша желба.

Овој двосед е дел од Margo компонентна гарнитура. Можете да го купите поединечно или да го комбинирате со четворосед,тросед,фотеља и табуретка.

Испробајте го Margo двоседот и уживајте во неговата удобност!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Margo

Taбуретка

Margo

Tросед

Safira

Kомода

Art K

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Margo

Taбуретка

Margo

Tросед

Safira

Kомода

Art K

Клуб маса

Слични производи

Nevena

Двосед

Apolon

Двосед

Galaxy

Двосед

David

Двосед

Слични производи

Stela

Двосед

Apolon

Двосед

Angelina

Двосед

De Marco

Двосед