БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Galaxy

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
182 x 103 x 82 cm

Galaxy

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
182 x 103 x 82 cm

Galaxy двоседот ќе биде ваше омилено место за опуштање.Секој ден во вашиот дом ќе имате неверојатно искуство на одмор благодарејќи на овој модел.Флексибилните наслони за глава прилагодливи во неколку позиции и пространото,удобно седиште со благо заоблени потпирачи за раце,ќе направат да брзо заборавите на уморот. Лесно се вклопува во секој простор и стил.

Galaxy двоседот има цврста конструкција од сечено буково дрво,шпер плоча и лесонит.Благодарејќи на стандардните полиуретански пени во наслонот,потпирачот за глава и корпусот и високоеластичната HR пена во седечкиот дел,удобноста е ставена на прво место.Ногарите се изработени од полно буково дрво.

Galaxy двоседот ќе биде ваше омилено место за опуштање.Секој ден во вашиот дом ќе имате неверојатно искуство на одмор благодарејќи на овој модел.Флексибилните наслони за глава прилагодливи во неколку позиции и пространото,удобно седиште со благо заоблени потпирачи за раце,ќе направат да брзо заборавите на уморот. Лесно се вклопува во секој простор и стил.

Galaxy двоседот има цврста конструкција од сечено буково дрво,шпер плоча и лесонит.Благодарејќи на стандардните полиуретански пени во наслонот,потпирачот за глава и корпусот и високоеластичната HR пена во седечкиот дел,удобноста е ставена на прво место.Ногарите се изработени од полно буково дрво.

Овој двосед може да биде изработен во:
– кожа или
– штоф.
Погледнете ја нашата актуелна палета на материјали и одберете го онј кој највеќе одговара на вашиот простор.

Galaxy двоседот е дел од компонентна гарнитура, која има и тросед и фотеља. Постои можност за купување на поединечни елементи,така да двоседот може да го купите како соло елемент или во состав по ваш избор.

Нека Galaxy двоседот го оплемени вашиот простор и максимално ќе уживате!

Овој двосед може да биде изработен во:
– кожа или
– штоф.
Погледнете ја нашата актуелна палета на материјали и одберете го онј кој највеќе одговара на вашиот простор.

Galaxy двоседот е дел од компонентна гарнитура, која има и тросед и фотеља. Постои можност за купување на поединечни елементи,така да двоседот може да го купите како соло елемент или во состав по ваш избор.

Нека Galaxy двоседот го оплемени вашиот простор и максимално ќе уживате!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Galaxy

Двосед

Lira

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Safira

Витрина

Препорака за комбинирање

Galaxy

Двосед

Lira

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Safira

Витрина

Слични производи

Angelina

Двосед

David

Двосед

Margo

Двосед

Nevena

Двосед

Слични производи

Angelina

Двосед

Apolon

Двосед

David

Двосед

Metropoliten

Двосед