БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Angelina

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
174 x 100 x 80 cm

Angelina

Двосед

Димензии (Ш x Д x В)
174 x 100 x 80 cm

Angelina двоседот ќе биде важен дел од вашата дневна соба. На него може потполно да сметате доколку планирате да го користите во разни ситуации,да седите опуштено, поминувате време со семејството и пријателите или за спиење ако изберете варијанта со механизам.Ќе ви се допадне и неговиот изглед,едноставниот дизајн и ненаметливите пропорции.

Koнструкцијата на Angelina двоседот е изработена од сечено буково дрво, медијапан, шпер плоча, иверка и лесонит. Делот за седење, наслоните и потпирачите за раце полнети се со стандардни полиуретански пени со густина прилагодена за исклучителна удобност.

Овој модел нуди можност за избор на опција која повеќе одговара на вашите потреби:

– двосед со механизам

– двосед без механизам.

Angelina двоседот ќе биде важен дел од вашата дневна соба. На него може потполно да сметате доколку планирате да го користите во разни ситуации,да седите опуштено, поминувате време со семејството и пријателите или за спиење ако изберете варијанта со механизам.Ќе ви се допадне и неговиот изглед,едноставниот дизајн и ненаметливите пропорции.

Koнструкцијата на Angelina двоседот е изработена од сечено буково дрво, медијапан, шпер плоча, иверка и лесонит. Делот за седење, наслоните и потпирачите за раце полнети се со стандардни полиуретански пени со густина прилагодена за исклучителна удобност.

Овој модел нуди можност за избор на опција која повеќе одговара на вашите потреби:

– двосед со механизам

– двосед без механизам.

Двоседот без механизам е фиксен модел наменет за удобно седење.Двоседот со механизам едноставно се расклопува во лежај за спиење. Поседува душек од полиуретанска пена со димензии 193 x 100 cm, дебелина 12 cm. За вас или вашите гости ќе биде одлично место за спиење.

Изборот на материјал за Angelina двоседот може совршено да го уклопите во вашиот ентериер.Во понуда се:
– штоф и
– кожа.

Покрај Angelina двоседот достапни се тросед и фотеља од истоимената компонентна гарнитура. Кај секој елемент имате можност на избор ,со или без механизам за развлекување.Комбинирајте ги према потребите на вашето семејство и уживајте во нивната функционалност и удобност.

Angelina двоседот е практичен избор за вашиот дом!

Двоседот без механизам е фиксен модел наменет за удобно седење.Двоседот со механизам едноставно се расклопува во лежај за спиење. Поседува душек од полиуретанска пена со димензии 193 x 100 cm, дебелина 12 cm. За вас или вашите гости ќе биде одлично место за спиење.

Изборот на материјал за Angelina двоседот може совршено да го уклопите во вашиот ентериер.Во понуда се:
– штоф и
– кожа.

Покрај Angelina двоседот достапни се тросед и фотеља од истоимената компонентна гарнитура. Кај секој елемент имате можност на избор ,со или без механизам за развлекување.Комбинирајте ги према потребите на вашето семејство и уживајте во нивната функционалност и удобност.

Angelina двоседот е практичен избор за вашиот дом!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Angelina

Tросед

Twin

Клуб маса

Koktel puff

Taбуретка

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Angelina

Tросед

Twin

Клуб маса

Koktel puff

Taбуретка

Rubin

Oгледало

Слични производи

Metropoliten

Двосед

Margo

Двосед

Nevena

Двосед

Apolon

Двосед

Слични производи

Margo

Двосед

Galaxy

Двосед

Nevena

Двосед

Stela

Двосед