БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Queen

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
320 x 210 x 88 cm

Queen

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
320 x 210 x 88 cm

Queen аголната гарнитура представува потполна иновација меѓу аголните гарнитури со механизам. Поседува единствен “smart bed” електричен механизам што ја прави оригинална.

“Smart bed” електричниот механизам овозможува да гарнитурата со далечински управувач се трансформира во лежај за спиење со душек. Со еден клик механизмот се отвара и затвара.Се се одвива едноставно и лесно, што е прилагодено на денешното брзо темпо на живеење и не бара ваше додатно ангажирање. На потпирачите за раце на гарнитурата се наоѓа џеб за одложување на далечинскиот управувач. Доколку имате деца не мора да се грижите за нивната безбедност и дека случајно ќе ја отворат гарнитурата. Према упатството направете подесување на далечинскиот управувач и никој нема да може да ја отвори гарнитурата без да ја знае шифрата.

Queen аголната гарнитура представува потполна иновација меѓу аголните гарнитури со механизам. Поседува единствен “smart bed” електричен механизам што ја прави оригинална.

“Smart bed” електричниот механизам овозможува да гарнитурата со далечински управувач се трансформира во лежај за спиење со душек. Со еден клик механизмот се отвара и затвара.Се се одвива едноставно и лесно, што е прилагодено на денешното брзо темпо на живеење и не бара ваше додатно ангажирање. На потпирачите за раце на гарнитурата се наоѓа џеб за одложување на далечинскиот управувач. Доколку имате деца не мора да се грижите за нивната безбедност и дека случајно ќе ја отворат гарнитурата. Према упатството направете подесување на далечинскиот управувач и никој нема да може да ја отвори гарнитурата без да ја знае шифрата.

Перниците на седечкиот дел изработени се од HR пена. Перниците на наслонот од стандардни меки полиуретански пени, а декоративните перници полнети се со силиконски влакна. Queen аголната гарнитура ќе биде ваш идеален сојузник за уживање во секојдневните удобности и модерниот дизајн.

Moжете да се определите за лев или десен агол на гарнитурата и совршено да ја ускладите со концептот на уредување на вашата дневна соба. Убаво дизајнираните дрвени ногари од полно буково дрво допринесуваат за складниот изглед.

Оваа гарнитура може да биде изработена во штоф и боја која сами ќе ја одберете од актуелната SIMPO палета на штофови.

Queen аголната гарнитура е чекор пред другите и никој нема да остане рамнодушен на нејзината удобност, убавина и функционалност!

Перниците на седечкиот дел изработени се од HR пена. Перниците на наслонот од стандардни меки полиуретански пени, а декоративните перници полнети се со силиконски влакна. Queen аголната гарнитура ќе биде ваш идеален сојузник за уживање во секојдневните удобности и модерниот дизајн.

Moжете да се определите за лев или десен агол на гарнитурата и совршено да ја ускладите со концептот на уредување на вашата дневна соба. Убаво дизајнираните дрвени ногари од полно буково дрво допринесуваат за складниот изглед.

Оваа гарнитура може да биде изработена во штоф и боја која сами ќе ја одберете од актуелната SIMPO палета на штофови.

Queen аголната гарнитура е чекор пред другите и никој нема да остане рамнодушен на нејзината удобност, убавина и функционалност!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Fred Relax

Фотелја

Art K

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Fred Relax

Фотелја

Art K

Клуб маса

Слични производи

Mina

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Daria

Аголна гарнитура

Madawi

Аголна гарнитура

Слични производи

Montana

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Contessa

Аголна гарнитура

Amika

Аголна гарнитура