БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Montana

Аголна гарнитура

Димензии ( Шx Д x В)
302 x 217 x 80 cm
322 x 232 x 80 cm

Montana

Аголна гарнитура

Димензии ( Шx Д x В)
302 x 217 x 80 cm
322 x 232 x 80 cm

Montana аголната гарнитура обезбедува бесконечна удобност за моменти на вистинско уживање во дружењето со семејството и пријателите. HR пената во седечкиот дел и стандардната полиуретанска пена во наслонот ја прават исклучително комфорна. Релакс наслоните за глава се прилагодуваат на неколку нивоа овозможувајќи ви да сами креирате омилена положба за одмор.

Montana e високофункционален модел кој флексибилно се вклопува во вашиот простор. Во зависност од величината на вашата дневна соба можете да бирате помеѓу две димензии на оваа гарнитура.Можноста за бирање на агол значајно ќе ви ја олесни организацијата на просторот и комбиниорањето со останатите парчиња мебел. Одлично се комбинира со табуретката Montana.

Montana аголната гарнитура се произведува во две верзии, како:

– модел без механизам
– модел со механизам за спиење.

Montana аголната гарнитура обезбедува бесконечна удобност за моменти на вистинско уживање во дружењето со семејството и пријателите. HR пената во седечкиот дел и стандардната полиуретанска пена во наслонот ја прават исклучително комфорна. Релакс наслоните за глава се прилагодуваат на неколку нивоа овозможувајќи ви да сами креирате омилена положба за одмор.

Montana e високофункционален модел кој флексибилно се вклопува во вашиот простор. Во зависност од величината на вашата дневна соба можете да бирате помеѓу две димензии на оваа гарнитура.Можноста за бирање на агол значајно ќе ви ја олесни организацијата на просторот и комбиниорањето со останатите парчиња мебел. Одлично се комбинира со табуретката Montana.

Montana аголната гарнитура се произведува во две верзии, како:

– модел без механизам
– модел со механизам за спиење.

Moделот без механизам е одличен за секојдневно седење и одмор со фамилијата и пријателите. Моделот со механизам има квалитетен “sofa bed mehanizam” кој овозможува едноставно расклопување на гарнитурата и нејзино трансформирање во лежај за спиење со удобен душек. Ова е “2 во 1” парче мебел за ваш совршен дневен и ноќен одмор.

Montana аголната гарнитура се изработува во штоф или кожа. На вас е да одберете материјал од актуелната понуда на штофови и кожи и да дадете личен печат во уредувањето на ентериерот.

Со Montana аголната гарнитура имате многу можности да својот ентериер го направите оригинален и со многу стил!

Moделот без механизам е одличен за секојдневно седење и одмор со фамилијата и пријателите. Моделот со механизам има квалитетен “sofa bed mehanizam” кој овозможува едноставно расклопување на гарнитурата и нејзино трансформирање во лежај за спиење со удобен душек. Ова е “2 во 1” парче мебел за ваш совршен дневен и ноќен одмор.

Montana аголната гарнитура се изработува во штоф или кожа. На вас е да одберете материјал од актуелната понуда на штофови и кожи и да дадете личен печат во уредувањето на ентериерот.

Со Montana аголната гарнитура имате многу можности да својот ентериер го направите оригинален и со многу стил!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Safira

Витрина

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Safira

Витрина

Слични производи

Polarna noć

Аголна гарнитура

Amur

Аголна гарнитура

Veronna

Аголна гарнитура

Esterel

Аголна гарнитура

Слични производи

Amur

Аголна гарнитура

Kalithea

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Motion

Аголна гарнитура