БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Madawi

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
290 x 211 x 80/90 cm

Madawi

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
290 x 211 x 80/90 cm

Аголната гарнитура Madawi се карактеризира со комбинација на прави линии и заоблени линии, што создава компактна композиција со допир на иновација, привлечна за секој простор. Со елегантни метални ногарки кои обезбедуваат цврста поддршка, таа внесува нова енергија и стил во вашиот ентериер.
Madawi аголната гарнитура е фиксен модел. Удобните и пространи седишта носат удобност и топлина, додека прилагодливите главонаслони ви овозможуваат да создадете идеална положба за вашиот одмор или собир со семејството и пријателите.

Аголната гарнитура Madawi се карактеризира со комбинација на прави линии и заоблени линии, што создава компактна композиција со допир на иновација, привлечна за секој простор. Со елегантни метални ногарки кои обезбедуваат цврста поддршка, таа внесува нова енергија и стил во вашиот ентериер.
Madawi аголната гарнитура е фиксен модел. Удобните и пространи седишта носат удобност и топлина, додека прилагодливите главонаслони ви овозможуваат да создадете идеална положба за вашиот одмор или собир со семејството и пријателите.

Оваа аголна гарнитура е со квалитетна конструкција изработена од букова режана граѓа, иверка, лесонит и шпер плоча. Седиштето е исполнето со HR пена што создава исклучително чувство на удобност.

Прилагодлива е и на традиционалните и на модерните стилови на опремување. Со избирање на агол, можете совршено да ја вклопите во вашиот простор. Се изработува во штоф и кожа од нашата моментална понуда.

Аголната гарнитура Madawi е вистинскиот избор за ентериер во кој доминираат елеганција и софистицираност.

Оваа аголна гарнитура е со квалитетна конструкција изработена од букова режана граѓа, иверка, лесонит и шпер плоча. Седиштето е исполнето со HR пена што создава исклучително чувство на удобност.

Прилагодлива е и на традиционалните и на модерните стилови на опремување. Со избирање на агол, можете совршено да ја вклопите во вашиот простор. Се изработува во штоф и кожа од нашата моментална понуда.

Аголната гарнитура Madawi е вистинскиот избор за ентериер во кој доминираат елеганција и софистицираност.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Lira

Клуб маса

Kalina

TВ комода

Nily

Фотелја

Препорака за комбинирање

Lira

Клуб маса

Kalina

TВ комода

Nily

Фотелја

Слични производи

Queen

Аголна гарнитура

Mina

Аголна гарнитура

Amur

Аголна гарнитура

Amika

Аголна гарнитура

Слични производи

Amika

Аголна гарнитура

Veronna

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Montana

Аголна гарнитура