БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Amur

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
304 x 264 x 85 cm

Amur

Аголна гарнитура

Димензии (Ш x Д x В)
304 x 264 x 85 cm

Аголната гарнитура Amur ќе придонесе за хармоничен изглед во вашата дневна соба, каде што со задоволство ќе ги соберете пријателите, бидејќи е многу удобен и простран, со многу простор за седење. Раконаслоните од левата и десната страна со блага полукружна форма ја комплетираат приказната за модел кој е класика и никогаш не излегува од мода.

Amur аголната гарнитура е составена од тросед, агол и двосед хармонично поврзани во една единица. Има механизам „софа бед“ со душек од полиуретанска пена, кој може да се прошири во кревет за секојдневен сон. Овој функционален модел е удобно место за седење преку ден, а удобен кревет за ноќно спиење.

Аголната гарнитура Amur ќе придонесе за хармоничен изглед во вашата дневна соба, каде што со задоволство ќе ги соберете пријателите, бидејќи е многу удобен и простран, со многу простор за седење. Раконаслоните од левата и десната страна со блага полукружна форма ја комплетираат приказната за модел кој е класика и никогаш не излегува од мода.

Amur аголната гарнитура е составена од тросед, агол и двосед хармонично поврзани во една единица. Има механизам „софа бед“ со душек од полиуретанска пена, кој може да се прошири во кревет за секојдневен сон. Овој функционален модел е удобно место за седење преку ден, а удобен кревет за ноќно спиење.

Квалитетната конструкција е изработена од букова режана граѓа, иверка и лесонит. Подлогата за седиштето е еластична гуртна, полнењето е направено од високо еластична HR пена која обезбедува исклучителна удобност. Корпусот и наслоните се покриени со мека полиуретанска пена. Ногарките се од буково дрво. Составен дел од комплетот се и украсните перници кои го збогатуваат изгледот и придонесуваат за поголема удобност на моделот.
Доколку го комбинирате со клуб маса, комода и друг мебел од понудата на SIMPO, комплетот Amur ќе стане компактна амбиентална единица која ќе ја украси вашата дневна соба.
Гарнитурата Amur може да се произведува во материјали од нашата моментална понуда:
– штоф или
– кожа.

Сетот Amur ќе ве освои на прв поглед и ќе ви овозможи многу убави моменти!

Квалитетната конструкција е изработена од букова режана граѓа, иверка и лесонит. Подлогата за седиштето е еластична гуртна, полнењето е направено од високо еластична HR пена која обезбедува исклучителна удобност. Корпусот и наслоните се покриени со мека полиуретанска пена. Ногарките се од буково дрво. Составен дел од комплетот се и украсните перници кои го збогатуваат изгледот и придонесуваат за поголема удобност на моделот.
Доколку го комбинирате со клуб маса, комода и друг мебел од понудата на SIMPO, комплетот Amur ќе стане компактна амбиентална единица која ќе ја украси вашата дневна соба.
Гарнитурата Amur може да се произведува во материјали од нашата моментална понуда:
– штоф или
– кожа.

Сетот Amur ќе ве освои на прв поглед и ќе ви овозможи многу убави моменти!

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Категоријата на материјал ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Можете да ја видите палетата на бои и дезени во картата на материјали подолу.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Safira

Витрина

Nataly

Фотелја

Pariska noć

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Safira

Витрина

Nataly

Фотелја

Pariska noć

Taбуретка

Слични производи

Esterel

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Mina

Аголна гарнитура

Polarna noć

Аголна гарнитура

Слични производи

Veronna

Аголна гарнитура

Montana

Аголна гарнитура

Motion

Аголна гарнитура

Queen

Аголна гарнитура