БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Amika

Аголна гарнитура

Димензии ( Ш x Д x В)
295 x 211 x 80/90 cm
315 x 211 x 80/90 cm

Amika

Аголна гарнитура

Димензии ( Ш x Д x В)
295 x 211 x 80/90 cm
315 x 211 x 80/90 cm

Amika е аголна гарнитура со совршена хармонија, префинетост и елеганција, која со својот дизајн на просторот му дава нота на луксуз.Нејзината удобност е створена за уживање.

Amika е фиксна аголна гарнитура. Наслоните за глава се прилагодуваат на неколку нивоа, HR пената во седечкиот дел и стандардните полиуретански пени во останатите делови обезбедуваат врвно задоволство за време на одморот.

Секој детал на Amika аголната гарнитура е внимателно дизајниран. Дискретно изработените штепови на перниците на седечкиот дел и даваат привлечен изглед. Потпирачот за раце и широк и силен и го подржува масивниот карактер на овој модел. Седечките делови се пространи и длабоки. Дрвениот рам и ногари од полно буково дрво стабилно ја подржуваат конструкцијата на целата гарнитура.

Amika е аголна гарнитура со совршена хармонија, префинетост и елеганција, која со својот дизајн на просторот му дава нота на луксуз.Нејзината удобност е створена за уживање.

Amika е фиксна аголна гарнитура. Наслоните за глава се прилагодуваат на неколку нивоа, HR пената во седечкиот дел и стандардните полиуретански пени во останатите делови обезбедуваат врвно задоволство за време на одморот.

Секој детал на Amika аголната гарнитура е внимателно дизајниран. Дискретно изработените штепови на перниците на седечкиот дел и даваат привлечен изглед. Потпирачот за раце и широк и силен и го подржува масивниот карактер на овој модел. Седечките делови се пространи и длабоки. Дрвениот рам и ногари од полно буково дрво стабилно ја подржуваат конструкцијата на целата гарнитура.

При купување на Amika аголната гарнитура можете да се одлучите за една од двете понудени димензии, како и за позицијата на аголот што ви одговара. Taбуретката Amika е совршено дополнување за оваа гарнитура.

Amika аголната гарнитура може да се изработи во штоф или кожа во боја која вие ја бирате од нашата актуелна понуда, така да на производот му давате и личен печат во финалната изработка.

Со изборот на Amika аголната гарнитура дадовте предност на модел кој ги задоволува високите естетски критериуми и обезбедува совршена удобност.Направивте прав избор, уживајте во него!

При купување на Amika аголната гарнитура можете да се одлучите за една од двете понудени димензии, како и за позицијата на аголот што ви одговара. Taбуретката Amika е совршено дополнување за оваа гарнитура.

Amika аголната гарнитура може да се изработи во штоф или кожа во боја која вие ја бирате од нашата актуелна понуда, така да на производот му давате и личен печат во финалната изработка.

Со изборот на Amika аголната гарнитура дадовте предност на модел кој ги задоволува високите естетски критериуми и обезбедува совршена удобност.Направивте прав избор, уживајте во него!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Amika

Taбуретка

Safira

TВ комода

Safira

Kомода

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Amika

Taбуретка

Safira

TВ комода

Safira

Kомода

Слични производи

Amur

Аголна гарнитура

Madawi

Аголна гарнитура

Polarna noć

Аголна гарнитура

Montana

Аголна гарнитура

Слични производи

Veronna

Аголна гарнитура

Pariska noć

Аголна гарнитура

Polarna noć

Аголна гарнитура

Esterel

Аголна гарнитура