БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Castle

Работна маса за деца

Димензии (Ш x Д x В)
120 x 55 x 75 cm

Castle

Работна маса за деца

Димензии (Ш x Д x В)
120 x 55 x 75 cm

Castle работната маса ќе ви помогне да создадете убави работни навики кај вашето дете. Во предшколска возраст, охрабрете го да црта и си игра на работната маса.Кога ќе тргне во училиште, нека оваа работна маса биде постојано место за работа, на неа детето може да го распореди училишниот прибор и се ќе му биде лесно достапно.

Castle работната маса е универзален модел кој одговара на потребите на момчињата и девојчињата од најмлада возраст. Под работната површина, од десната страна, има отворен простор во кој детето може да го чува ранецот за на училиште, приборот за цртање и разни други работи.Под тој простор сместена е фиока за книги и тетратки.

Castle работната маса е во бела мат боја. Корпусот и предниот дел на фиоката се прават од бела оплеменета иверка. Работната површина на масата, постољето и украсните лајсни на фиоката се изработуваат од медијапан, обложен со бела грунд фолија.

Castle работната маса ќе ви помогне да создадете убави работни навики кај вашето дете. Во предшколска возраст, охрабрете го да црта и си игра на работната маса.Кога ќе тргне во училиште, нека оваа работна маса биде постојано место за работа, на неа детето може да го распореди училишниот прибор и се ќе му биде лесно достапно.

Castle работната маса е универзален модел кој одговара на потребите на момчињата и девојчињата од најмлада возраст. Под работната површина, од десната страна, има отворен простор во кој детето може да го чува ранецот за на училиште, приборот за цртање и разни други работи.Под тој простор сместена е фиока за книги и тетратки.

Castle работната маса е во бела мат боја. Корпусот и предниот дел на фиоката се прават од бела оплеменета иверка. Работната површина на масата, постољето и украсните лајсни на фиоката се изработуваат од медијапан, обложен со бела грунд фолија.

Oваа работна маса лесно може да ја вклопите со останатиот мебел во детската соба. Најубав ефект се постигнува кога ја комплетирате со останатите елементи од Castle детската соба. Во продажба се: кревет, гардеробер, наткасна, самостоечка и ѕидна полица. Секој елемент се купуѕва поединечно.

Белата работна маса, во комбинација со белата боја на останатиот мебел во собата, лесно се вклопува со сите стилови и колорити. Комбиниран со прекривачи, теписи и завеси во јаки бои ќе го разигра просторот на вашето дете.

Castle работната маса е наменета за добра организација на вашето дете.Искористете ги нејзините предности.

Oваа работна маса лесно може да ја вклопите со останатиот мебел во детската соба. Најубав ефект се постигнува кога ја комплетирате со останатите елементи од Castle детската соба. Во продажба се: кревет, гардеробер, наткасна, самостоечка и ѕидна полица. Секој елемент се купуѕва поединечно.

Белата работна маса, во комбинација со белата боја на останатиот мебел во собата, лесно се вклопува со сите стилови и колорити. Комбиниран со прекривачи, теписи и завеси во јаки бои ќе го разигра просторот на вашето дете.

Castle работната маса е наменета за добра организација на вашето дете.Искористете ги нејзините предности.

Proračun cene

POPUST 20%:6.236,00 ден
CENA:  24.944,00 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:6.236,00 ден
CENA:  24.944,00 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:6.236,00 ден
CENA:  24.944,00 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Castle

Детски кревет

Viola

Душек со јадро во џеб

Castle

Детска наткасна

Castle

Детски плакар

Препорака за комбинирање

Castle

Детски кревет

Viola

Душек со јадро во џеб

Castle

Детска наткасна

Castle

Детски плакар

Слични производи

Lino

Работна маса за деца

Слични производи

Lino

Работна маса за деца