БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Lino

Полица за детска соба

Димензии (Ш x Д x В)
60 x 40 x 200 cm
60 x 25 x 25 cm
40 x 30 x 40 cm
50 x 20 x 50 cm

Lino

Полица за детска соба

Димензии (Ш x Д x В)
60 x 40 x 200 cm
60 x 25 x 25 cm
40 x 30 x 40 cm
50 x 20 x 50 cm

Lino полицата за детска соба е ефектен детал во ентериерот. Се изработува од оплеменета иверка, во неколку димензии. Совршени се за уредно одложување на книги, играчки и други ситници кои децата ги користат. Не се само практични, воедно се и интересна декорација за детската соба.

Lino полицата со димензија 60 x 40 x 200 cm е висока, самостоечка полица. Има три отворени сегменти, кои можете да ги пополните со книги, албуми, врамени фотографии и дипломи на вашите деца. Има доволно место и за играчки. Долниот дел на полицата има еднокрилна врата и внатрешноста е поделена на два дела, што е погоднои за складирање на разни работи.

Lino полицата со димензија 40 x 30 x 40 cm е подлабока ѕидна полица, во форма на практична коцка. Можете да ја поставите над комода, кревет и работна маса и во зависност од интересите на вашето дете да ја менувате содржината која ќе ја изложувате.

Lino полицата за детска соба е ефектен детал во ентериерот. Се изработува од оплеменета иверка, во неколку димензии. Совршени се за уредно одложување на книги, играчки и други ситници кои децата ги користат. Не се само практични, воедно се и интересна декорација за детската соба.

Lino полицата со димензија 60 x 40 x 200 cm е висока, самостоечка полица. Има три отворени сегменти, кои можете да ги пополните со книги, албуми, врамени фотографии и дипломи на вашите деца. Има доволно место и за играчки. Долниот дел на полицата има еднокрилна врата и внатрешноста е поделена на два дела, што е погоднои за складирање на разни работи.

Lino полицата со димензија 40 x 30 x 40 cm е подлабока ѕидна полица, во форма на практична коцка. Можете да ја поставите над комода, кревет и работна маса и во зависност од интересите на вашето дете да ја менувате содржината која ќе ја изложувате.

Lino полицата со димензија 50 x 20 x 50 cm e плитка полица во форма на поголема коцка. Совршена е за детски книги и изложување на разни спомени кои не завземаат многу простор. Освен внатрешниот дел, практично можете да ја искористите и горната површина на полицата.

Lino полицата со димензија 60 x 25 x 25 cm е ѕидна полица со правоаголна форма. Исклучително е функционална, затоа што за изложување е достапен не само внатрешниот простор, туку и надворешната горна површина на полицата.

Lino полиците се составен дел од истоимената детска соба.Покрај нив може да одберете и кревет, гардеробер и работна маса. Секој елемент се купува посебно. Направете комбинација која највеќе ви одговара.

Вашето дете ќе ja обожава Lino полицата, затоа што од време на време ќе може креативно да ја уредува во согласност со новите интереси и сознанија.

Lino полицата со димензија 50 x 20 x 50 cm e плитка полица во форма на поголема коцка. Совршена е за детски книги и изложување на разни спомени кои не завземаат многу простор. Освен внатрешниот дел, практично можете да ја искористите и горната површина на полицата.

Lino полицата со димензија 60 x 25 x 25 cm е ѕидна полица со правоаголна форма. Исклучително е функционална, затоа што за изложување е достапен не само внатрешниот простор, туку и надворешната горна површина на полицата.

Lino полиците се составен дел од истоимената детска соба.Покрај нив може да одберете и кревет, гардеробер и работна маса. Секој елемент се купува посебно. Направете комбинација која највеќе ви одговара.

Вашето дете ќе ja обожава Lino полицата, затоа што од време на време ќе може креативно да ја уредува во согласност со новите интереси и сознанија.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Lino

Работна маса за деца

Miran san

Детски кревет

Koktel puff

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Lino

Работна маса за деца

Miran san

Детски кревет

Koktel puff

Taбуретка

Слични производи

Castle

Полица за детска соба

Слични производи

Castle

Полица за детска соба