БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Miran san

Детски кревет

Димензии (Ш x Д x В)
Kревет без механизам:
207 x 105 x 90 cm
207 x 125 x 100 cm
Kревет со механизам:
214 x 108 x 100 cm
214 x 128 x 100 cm

Miran san

Детски кревет

Димензии (Ш x Д x В)
Kревет без механизам:
207 x 105 x 90 cm
207 x 125 x 100 cm
Kревет со механизам:
214 x 108 x 100 cm
214 x 128 x 100 cm

Miran san тапацираниот кревет му овозможува на вашето дете квалитетен сон и пријатен дневен одмор. Детето ќе биде наспиено и убаво расположено, затоа што креветот е исклучително удобен и простран. Креветот во својот состав има душек со жичано јадро и тапацир на узглавјето кој се вади, што одржувањето го прави полесно.

Kреветот Miran san во понуда има две опции:

– кревет со механизам

– кревет без механизам.

Kреветот Miran san со механизам има кутија за чување на постелнина, која може да ја користите и за чување на играчки, спортска опрема и детски сезонски реквизити. Право решение е за вашиот тинејџер кој овде може да ги смести сите работи и собата да ја одржува уредна.

Koнструкцијата на Miran san креветот се прави од буково сечено дрво и иверка и обложена е со стандардни полиуретански пени. На моделот без механизам ногарите се од полно дрво, на моделот со механоизам ногарите се пластични.

Miran san тапацираниот кревет му овозможува на вашето дете квалитетен сон и пријатен дневен одмор. Детето ќе биде наспиено и убаво расположено, затоа што креветот е исклучително удобен и простран. Креветот во својот состав има душек со жичано јадро и тапацир на узглавјето кој се вади, што одржувањето го прави полесно.

Kреветот Miran san во понуда има две опции:

– кревет со механизам

– кревет без механизам.

Kреветот Miran san со механизам има кутија за чување на постелнина, која може да ја користите и за чување на играчки, спортска опрема и детски сезонски реквизити. Право решение е за вашиот тинејџер кој овде може да ги смести сите работи и собата да ја одржува уредна.

Koнструкцијата на Miran san креветот се прави од буково сечено дрво и иверка и обложена е со стандардни полиуретански пени. На моделот без механизам ногарите се од полно дрво, на моделот со механоизам ногарите се пластични.

Oвој кревет можете да го порачате и без душек. Доколку тоа е вашиот избор, самите бирате душек кој најдобро ќе одговара на потребите на вашето дете додека расте. Сигурни сме дека од нашата богата понуда ќе одберете модел со најдобри карактеристики.

Kреветот Miran san се изработува во штоф. Детето со задоволство ќе спие во својот кревет,ако од нашата актуелна понуда одберете штоф кој најмногу му се допаѓа.

Едноставниот дизајн на овој кревет овозможува лесно вклопување со останатиот мебел потребен за опремување на детска соба. Погледнете ја SIMPO понудата на гардеробери, работни маси, полици за книги и комоди. Направете идеална комбинација спрема расположливиот простор и интересирањата на вашето дете.

На овој кревет со меко узглавје, вашето дете не само што слатко ќе спие туку и убаво ќе учи и ќе го поминува слободното време. Вие ќе бидете задоволни а детето среќно!

Oвој кревет можете да го порачате и без душек. Доколку тоа е вашиот избор, самите бирате душек кој најдобро ќе одговара на потребите на вашето дете додека расте. Сигурни сме дека од нашата богата понуда ќе одберете модел со најдобри карактеристики.

Kреветот Miran san се изработува во штоф. Детето со задоволство ќе спие во својот кревет,ако од нашата актуелна понуда одберете штоф кој најмногу му се допаѓа.

Едноставниот дизајн на овој кревет овозможува лесно вклопување со останатиот мебел потребен за опремување на детска соба. Погледнете ја SIMPO понудата на гардеробери, работни маси, полици за книги и комоди. Направете идеална комбинација спрема расположливиот простор и интересирањата на вашето дете.

На овој кревет со меко узглавје, вашето дете не само што слатко ќе спие туку и убаво ќе учи и ќе го поминува слободното време. Вие ќе бидете задоволни а детето среќно!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Koktel puff

Taбуретка

Lino

Работна маса за деца

Lino

Полица за детска соба

Ava

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Koktel puff

Taбуретка

Lino

Работна маса за деца

Lino

Полица за детска соба

Ava

Клуб маса

Слични производи

Castle

Детски кревет

Keln

Детски кревет

Слични производи

Castle

Детски кревет

Keln

Детски кревет