БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Junior

Душек за креветче

Висина на душекот: 16 cm

Димензии
120 x 60 cm
131 x 69 cm

Junior

Душек за креветче

Висина на душекот: 16 cm

Димензии
120 x 60 cm
131 x 69 cm

ЗДРАВО ОПКРУЖУВАЊЕ ЗА ОДМОР НА ВАШИТЕ НАЈМЛАДИ

Посебно прилагоден на потребите на развојот на најмладите, Junior го подржува правилниот анатомски развој на кичмата и колковите на бебињата.Удобен,издржлив и еластичен,е одлична препорака за првата година од животот,кога сонот е од посебна важност за квалитетен развој на младиот организам.Во здравствен поглед,тој обезбедува засилена пропусливост и циркулација на воздухот,креирајки исклучително пријатно и здраво опкружување за одмор на вашите најмлади.

ЗДРАВО ОПКРУЖУВАЊЕ ЗА ОДМОР НА ВАШИТЕ НАЈМЛАДИ

Посебно прилагоден на потребите на развојот на најмладите, Junior го подржува правилниот анатомски развој на кичмата и колковите на бебињата.Удобен,издржлив и еластичен,е одлична препорака за првата година од животот,кога сонот е од посебна важност за квалитетен развој на младиот организам.Во здравствен поглед,тој обезбедува засилена пропусливост и циркулација на воздухот,креирајки исклучително пријатно и здраво опкружување за одмор на вашите најмлади.

КАРАКТЕРИСТИКИ
– BONNELL федери
– за правилен анатомски развој на кичмата и куковите на бебето
– удобен,издржлив и еластичен
– обезбедува пропусливост и циркулација на воздухот

JАДРО
Jадрото е направено од BONNELL федери изработени од патентирана жица со дебелина 2,2 mm поврзани си спирали изработени од патентирана жица со дебелина 1,4 mm, како и завршен филц 800 g/m² i конфлин 200 g/m².

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина се состои од 65% памук i 35% полиестер.Пресвлаката се состои и од конфлин 150 g/m², puhin folija So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Душекот Junior е креиран да го подржи правилниот анатомски развој на детето во првите години од животот и пружи квалитетен и здрав сон кој му е тогаш неопходен .

1. Завршна ткаенина
2. Konflin 200 g/m²
3. Apretirani filc 800 g/m²
4. BONNELL федери

1. Завршна ткаенина
2. Konflin 200 g/m²
3. Apretirani filc 800 g/m²
4. BONNELL федери

КАРАКТЕРИСТИКИ
– BONNELL федери
– за правилен анатомски развој на кичмата и куковите на бебето
– удобен,издржлив и еластичен
– обезбедува пропусливост и циркулација на воздухот

JАДРО
Jадрото е направено од BONNELL федери изработени од патентирана жица со дебелина 2,2 mm поврзани си спирали изработени од патентирана жица со дебелина 1,4 mm, како и завршен филц 800 g/m² i конфлин 200 g/m².

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина се состои од 65% памук i 35% полиестер.Пресвлаката се состои и од конфлин 150 g/m², puhin folija So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Душекот Junior е креиран да го подржи правилниот анатомски развој на детето во првите години од животот и пружи квалитетен и здрав сон кој му е тогаш неопходен .

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Слични производи

Bambino aloe vera

Душек за креветче

Слични производи

Bambino aloe vera

Душек за креветче