БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Premijer

Душек со жичано јадро

Висина на душекот: 21 cm

Димензии
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

Premijer

Душек со жичано јадро

Висина на душекот: 21 cm

Димензии
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

ПРОТИВ БОЛКА ВО ГРБОТ

Premijer e еден од најпознатите душеци на СИМПО.Неговата исклучителна удобност и квалитетот на изработка се одлична препорака за опремување на хотели и други сместувачки објекти. Од сите страни е засилен со пена која ја чува формата и овозможува да долго биде заштитен од оштетувања и деформации.Анатомски е прилагодлив со што се обезбедува правилна положба при спиењето.Посебно се препорачува на оние кои имаат болки во пределот на кичмата.

ПРОТИВ БОЛКА ВО ГРБОТ

Premijer e еден од најпознатите душеци на СИМПО.Неговата исклучителна удобност и квалитетот на изработка се одлична препорака за опремување на хотели и други сместувачки објекти. Од сите страни е засилен со пена која ја чува формата и овозможува да долго биде заштитен од оштетувања и деформации.Анатомски е прилагодлив со што се обезбедува правилна положба при спиењето.Посебно се препорачува на оние кои имаат болки во пределот на кичмата.

KАРАКТЕРИСТИКИ
– комбинација на BONNELL федери и пена
– aнатомски е прилагодлив на телото
– пропусливост и циркулација на воздухот
– цврстина и долготрајност
– засилувања од PU пена

JАДРО
Jадрото го сочинуваат BONNELL федери изработени од патентирана челична жица со дебелина 2,2 mm. Jадрото од жица е од двете страни обложено со завршен filcom 1000 g/m² i PU пена S-25 kg/m³, кои на душекот му овозможуваат да биде издржлив,удобен и мек.Јадрото на душекот од страните е додатно зајакнато со PU пена S-25 kg/m³ која ја чува формата и обликот и овозможува долго да трае без деформации.

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина се состои од 47% памук и 53% полиестер.Пресвлаката уште се состои од конфлин 150 g/m², puhin фолија So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Premijer душекот со долга традиција на изработка,омилен на многу генерации,ќе понуди идеална подршка на вашето тело при спиење и одмор каков што заслужувате. !

1. Завршна ткаенина
2. PU пена S-25 kg/m³
3. Filc 1000 gr/m²
4. BONNELL федери
5. Зајакнување од PU пена S-25 kg/m³

1. Завршна ткаенина
2. PU пена S-25 kg/m³
3. Filc 1000 gr/m²
4. BONNELL федери
5. Зајакнување од PU пена S-25 kg/m³

KАРАКТЕРИСТИКИ
– комбинација на BONNELL федери и пена
– aнатомски е прилагодлив на телото
– пропусливост и циркулација на воздухот
– цврстина и долготрајност
– засилувања од PU пена

JАДРО
Jадрото го сочинуваат BONNELL федери изработени од патентирана челична жица со дебелина 2,2 mm. Jадрото од жица е од двете страни обложено со завршен filcom 1000 g/m² i PU пена S-25 kg/m³, кои на душекот му овозможуваат да биде издржлив,удобен и мек.Јадрото на душекот од страните е додатно зајакнато со PU пена S-25 kg/m³ која ја чува формата и обликот и овозможува долго да трае без деформации.

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина се состои од 47% памук и 53% полиестер.Пресвлаката уште се состои од конфлин 150 g/m², puhin фолија So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Premijer душекот со долга традиција на изработка,омилен на многу генерации,ќе понуди идеална подршка на вашето тело при спиење и одмор каков што заслужувате. !

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Слични производи

Papilon

Душек со жичано јадро

Admiral

Душек со жичано јадро

Слични производи

Admiral

Душек со жичано јадро

Papilon

Душек со жичано јадро