БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Grand

Душек со јадро во џеб

Висина на душекот: 25 cm

Димензии:
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

Grand

Душек со јадро во џеб

Висина на душекот: 25 cm

Димензии:
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

< strong>МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ ЗА ДЛАБОК СОН

Во потрага по максимална удобност,здрав сон и вистинско чувство на одмор го креиравме овој душек со исклучителни карактеристики.Мирен сон,со малку вртење,обезбедува комбинацијата на индустриски и природни материјали.Овој душек е одличен избор за парови,бидејки при вртењето не доаѓа до вдлабнување на поголема површина.Финалната ткаенина брзо се ослободува од прекумерната влажност,што е одлична препорака за сите оние со осетлива кожа.

< strong>МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ ЗА ДЛАБОК СОН

Во потрага по максимална удобност,здрав сон и вистинско чувство на одмор го креиравме овој душек со исклучителни карактеристики.Мирен сон,со малку вртење,обезбедува комбинацијата на индустриски и природни материјали.Овој душек е одличен избор за парови,бидејки при вртењето не доаѓа до вдлабнување на поголема површина.Финалната ткаенина брзо се ослободува од прекумерната влажност,што е одлична препорака за сите оние со осетлива кожа.

КАРАКТЕРИСТИКИ
-комбинација на јадро во џеб,пена и пресувани кокосови влакна
– обезбедува идеална анатомска поддршка на телото
– зимска страна за спиење збогатена со волна
– засилувања од PU пена

ЈАДРО
Јадрото е направено од федери во џеб,изработени од патентирана челична жица со дебелина 1,8 mm,од двете страни обложена со неткаена ткаенина 100 g/m²,слој на пресувани кокосови влакна 1500 g/m² и PU пена S-25 kg/m³.Јадрото на душекот странично е засилено со еластична челична HVT трака и PU пена S-25 kg/m³.
ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина е од материјал Cvilih Ecoly. Летната страна на душекот се состои од ткаенина Cvilih Ecoly, kонфлин 200 g/m², фолија од пена So 25 kg/m3 и неткаен текстил 17 gr/m². Зимската страна на душекот е од ткаенина Cvilih Ecoly, конфлин 100 g/m², волна 300 gr/m², фолија од пена So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Направен да обезбеди мирен сон,душекот Grand е препорака за сите на кои максималната удобност им е на прво место!

1. Завршна ткаенина Cvilih Ecoly
2. PU пена S-25 kg/m³
3.Слој од кокосови влакна 1500 g/m²
4. Неткаен текстил 100 g/m²
5. Федери во џеб
6. Засилување од PU пена S-25 kg/m³

1. Завршна ткаенина Cvilih Ecoly
2. PU пена S-25 kg/m³
3.Слој од кокосови влакна 1500 g/m²
4. Неткаен текстил 100 g/m²
5. Федери во џеб
6. Засилување од PU пена S-25 kg/m³

КАРАКТЕРИСТИКИ
-комбинација на јадро во џеб,пена и пресувани кокосови влакна
– обезбедува идеална анатомска поддршка на телото
– зимска страна за спиење збогатена со волна
– засилувања од PU пена

ЈАДРО
Јадрото е направено од федери во џеб,изработени од патентирана челична жица со дебелина 1,8 mm,од двете страни обложена со неткаена ткаенина 100 g/m²,слој на пресувани кокосови влакна 1500 g/m² и PU пена S-25 kg/m³.Јадрото на душекот странично е засилено со еластична челична HVT трака и PU пена S-25 kg/m³.
ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина е од материјал Cvilih Ecoly. Летната страна на душекот се состои од ткаенина Cvilih Ecoly, kонфлин 200 g/m², фолија од пена So 25 kg/m3 и неткаен текстил 17 gr/m². Зимската страна на душекот е од ткаенина Cvilih Ecoly, конфлин 100 g/m², волна 300 gr/m², фолија од пена So 25 kg/m³ и неткаен текстил 17 g/m².

Направен да обезбеди мирен сон,душекот Grand е препорака за сите на кои максималната удобност им е на прво место!

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Слични производи

Viola

Душек со јадро во џеб

Monto

Душек со јадро во џеб

Nautilus aloe vera

Душек со јадро во џеб

Слични производи

Viola

Душек со јадро во џеб

Monto

Душек со јадро во џеб

Nautilus aloe vera

Душек со јадро во џеб