БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Adonis S

Душек со пена

Висина на душекот: 32 cm

Димензии
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

Adonis S

Душек со пена

Висина на душекот: 32 cm

Димензии
190 x 80 (90, 100,
140, 160, 180) cm

200 x 80 (90, 100,
120, 140, 160, 180) cm

ЛУКСУЗНА ЛИНИЈА НА УДОБНОСТ

Душекот со исклучителни перформанси,направен е од најквалитетни материјали добиени со висока технологија.Специфичната подршка и мекост се резултат на оптималното комбинирање на различни типови на пена, чиј краен ефект е совршено прилагодување на контурите на телото со чувство на неверојатна удобност. Во составот на душекот покрај различните PU пени има и HR пена со екстремна еластичност,терморегулација,издржливост,одлична циркулација на воздухот,која совршено го амортизира притисокот на телото на душекот.Завршниот слој на душекот е memory пена,ненадмината во ергономската приспособливост,обликување спрема тежината и температурата на телото.Душекот е погоден за луѓе кој имаат проблеми со вратот,кичмата и куковите. Висината од 32 cm, можноста за бирање на потврда или помека страна за спиење само се некои од карактеристиките кои овој душек го класифицираат во луксузна линија на удобност.

ЛУКСУЗНА ЛИНИЈА НА УДОБНОСТ

Душекот со исклучителни перформанси,направен е од најквалитетни материјали добиени со висока технологија.Специфичната подршка и мекост се резултат на оптималното комбинирање на различни типови на пена, чиј краен ефект е совршено прилагодување на контурите на телото со чувство на неверојатна удобност. Во составот на душекот покрај различните PU пени има и HR пена со екстремна еластичност,терморегулација,издржливост,одлична циркулација на воздухот,која совршено го амортизира притисокот на телото на душекот.Завршниот слој на душекот е memory пена,ненадмината во ергономската приспособливост,обликување спрема тежината и температурата на телото.Душекот е погоден за луѓе кој имаат проблеми со вратот,кичмата и куковите. Висината од 32 cm, можноста за бирање на потврда или помека страна за спиење само се некои од карактеристиките кои овој душек го класифицираат во луксузна линија на удобност.

КАРАКТЕРИСТИКИ
– комбинација на memory, HR i PU пена
– избор на потврда или помека страна за спиење
– исклучителна удобност
– отпорност на деформации
– анатомска прилагодливост
– навлака која се вади

JАДРО
Структурата на душекот ја прават пет видови на пена кои се користат во неговата изработка.Тоа се: memory пена 50 kg/m³, PU пена MS 23 kg/m³, PU пена S 25 kg/m³, профилирана HR пена 35 kg/m³ и профилирана PU пена S 35 kg/m³.

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина Cvilih Brokar K04.Пресвлаката уште се состои од конфлин 300 g/m², puhin фолија So 25 kg/ m³, неткаен текстил 17 g/ m².Пресвлаката на душекот се вади.

Adonis е премиум душек, со импозантна висина кој ќе донесе чувство на кралски луксуз во вашата спална соба и на кој секогаш безгрижно ќе спиете!

1. Завршна ткаенина
2. Memory пена 50 kg/m³
3. PU пена MS 23 kg/m³
4. PU пена S 25 kg/m³
5. Профилирана HR пена 35 kg/m³
6. Профилирана PU пена S 35 kg/m³.

1. Завршна ткаенина
2. Memory пена 50 kg/m³
3. PU пена MS 23 kg/m³
4. PU пена S 25 kg/m³
5. Профилирана HR пена 35 kg/m³
6. Профилирана PU пена S 35 kg/m³.

КАРАКТЕРИСТИКИ
– комбинација на memory, HR i PU пена
– избор на потврда или помека страна за спиење
– исклучителна удобност
– отпорност на деформации
– анатомска прилагодливост
– навлака која се вади

JАДРО
Структурата на душекот ја прават пет видови на пена кои се користат во неговата изработка.Тоа се: memory пена 50 kg/m³, PU пена MS 23 kg/m³, PU пена S 25 kg/m³, профилирана HR пена 35 kg/m³ и профилирана PU пена S 35 kg/m³.

ПРЕСВЛАКА
Финалната ткаенина Cvilih Brokar K04.Пресвлаката уште се состои од конфлин 300 g/m², puhin фолија So 25 kg/ m³, неткаен текстил 17 g/ m².Пресвлаката на душекот се вади.

Adonis е премиум душек, со импозантна висина кој ќе донесе чувство на кралски луксуз во вашата спална соба и на кој секогаш безгрижно ќе спиете!

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Анатомска потпора

Душекот совршено се прилагодува на телото, го намалува постојаното вртење за време на спиењето и ја ублажува болката во критичните точки на притисок (рамења, колкови и колена).

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:
Napomena

U prodajnim objektima su dostupni i dušeci sa drugačijim varijantama presvlake u odnosu na presvlake naznačene na sajtu. Fotografije su ilustrativnog karaktera. Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Слични производи

Nema dostupnih proizvoda

Слични производи

Nema dostupnih proizvoda