БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Превоз и монтажа

– Со минимална сума од 12.000 денари, се врши бесплатна испорака до местата кои се на максимум 30км далечина од продажниот салон. За секој изминат километар, се доплаќа 60ден по километар.

ВАЖИ САМО ЗА СКОПЈЕ: За внесување на робата во објектот се доплаќа 500 денари за транспортирање до трет кат, а за секој нареден кат се доплаќа дополнителни 200 денари од кат.