БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Прашања и одговори

Сајтот не функционира како web продавница. Дава информации за производите и цените и нуди можност да се направи пресметка на производите со додавање во листата на желби доколку планирате да купите повеќе производи.

Нашиот плочаст мебел бара монтажа, што секогаш го прават нашите монтери, така што не можеме да ја оставиме испораката на производите на курирски услуги. Производите мора да бидат монтирани од професионални монтери за да се осигура вашата безбедност и задоволството од купените производи.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ СЕ ПОЗНАТИ ПО НИВНАТА УДОБНОСТ.
Гарнитури, фотељи и остнатиот мебел треба да го испробаме во живо и да почувствувате удобноста. Со обезбедување на многу информации на страницата, се обидуваме да ви олесниме да донесете одлука за купување пред да дојдете во продавницата. Во случај на производи каде удобноста е пресудна за купувањето, не се доволни само информациите за висината и длабочината на седиштето, туку треба да ја почувствувате ергономијата и да се уверите дали тоа е вистинското парче мебел за вас.

Доколку сакате вашето задоволство од мебел да биде целосно, ве советуваме да го погледнете и пробате во продажниот салон пред да го купите.

СИМПО не произведува мебел по нарачка. Ние нудиме само производи кои се наоѓаат на нашата web страница во димензиите наведени за секој производ.

СИМПО има повеќегодишно искуство во опремање на хотели, деловни и други резиденционални објекти и само во такви случаи правиме посебни серии на производи кои се прилагодени на барањата на инвеститорите и тие производи ги нема во редовната понуда. Доколку сакате да опремате ваков објект, можете да не контактирате на info@simpo.mk.

Димензиите кои се истакнати на web страницата се единствени и достапни, ние не правиме мебел според посебните барања на купувачот.

Локациите на сите наши салони можете да ги погледнете на страницата СИМПО САЛОНИ.

На нашата web страница на секој производ има назначено во кој материјал може да се нарача. Цената на производот зависи од видот и категоријата на материјалот. Насајтот се прикаѝани актуелните карти на материјал кои можат да се променат во зависност од достапноста на матерјалите. Ве молиме посетете го најблискиот салон за да дознаете за моментално достапните материјали за нарачки.Кога сами го избирате материјалот од нашата актуелна карта на материјали за вашиот мебел, тој се изработува со одреде рок за испорака.

Секогаш имате можност да изрберете дел од производите од лагер на моментално достапни материјали и бои за кои рокот на испорака е од 7 до 15 дена.

Цените на СИМПО производите зависат од видот и категоријата на материјалите и/или опција која што ја избирате.

Цените на нашите производи можете да ги дознаете во нашите продажни салони низ Македонија или да ни пишете за сите информации што Ви се потребни.

Категориите на ткаенините се означени со ТС, ТА, ТБ и ТЦ. Секоја од овие категории содржи различни бои и дезени. Овие категории укажуваат на разлики во цената, квалитетот и производителот.

Категориите на кожа се означени со КБ и КЦ.

Условите за купување можете да ги погледнете на страницата УСЛОВИ ЗА КУПУВАЊЕ.

Монтажа за сите производи купени кај нас е бесплатна без оглед на вредноста. За повеќе информации за превозот погледнете на страницата ПРЕВОЗ И МОНТАЖА.