БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Политика на колачиња

Нашата веб-страница користи колачиња. Колаче е текстуална датотека што е зачувана на вашите уреди (компјутер, таблет или мобилен телефон).

Ги користиме следните колачиња:

Колачиња за сесија – кои се бришат по истекот на сесијата на прелистувачот, т.е. откако прелистувачот ќе се затвори.

Потребни колачиња – кои се потребни за правилно функционирање на веб-страницата. Без нив, не може да се гарантира функционалноста на интернет презентацијата.

Колачиња за аналитика на Google – информациите што ги добиваме преку овие колачиња ни кажуваат како ја користите нашата веб-страница. Ги користиме информациите што ги добиваме преку аналитичката платформа на Google за да ја подобриме содржината и функционалноста на интернет презентацијата. Можете да ги избришете овие колачиња во поставките на вашиот прелистувач, но во овој случај можеби нема да можете да ги користите сите функции на веб-локацијата. Google нема да може да собира и обработува податоци преку колачиња ако го инсталирате приклучокот за прелистувач кој се наоѓа на врската: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Можете да ги избришете сите колачиња од вашиот интернет прелистувач (во делот „Поставки“ на самиот прелистувач) и на тој начин да ја оневозможите нивната употреба. Оваа постапка треба да ја повторите за секој интернет прелистувач посебно во случај да користите повеќе од еден. Ако ги оневозможите колачињата, сè уште можете да ја прелистувате веб-локацијата, но некои опции ќе бидат ограничени, што може да влијае на функционалноста на страницата.

SIMPO го задржува правото да ја ажурира или менува оваа политика во секое време и без најава. Доколку SIMPO ја промени оваа политика, новата верзија ќе биде објавена на веб-локацијата. Од корисниците се бара редовно да ја прегледуваат оваа политика за да бидат свесни за политиката за приватност во секое време.

Исто така, внимателно прочитајте ги Условите за користење.