БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Опремување

SIMPO е присутен во бизнисот со мебел на светскиот пазар повеќе од три децении. Нашето портфолио вклучува бројни деловни објекти и хотели низ Европа и Блискиот Исток, вклучувајќи го Светскиот трговски центар во Москва, хотелот Клаус К во Хелсинки, 12-месечното луксузно одморалиште во Пилио, Грција, Four Seasons во Кипар, хотелот Хилтон во Подгорица, хотелот Хилтон во Даблин, како и други хотели од висока класа ширум светот. Во рамките на нашата специјализирана компанија „Симпо Лајн“ ги обединивме сите активности поврзани со опремувањето, од дизајн до целосно изведување на ентериерот според системот „клуч на рака“. Во областа на опремувањето, ние сме во состојба да одговориме на најсложените барања на клиентите и да испорачаме типични и уникатни елементи за внатрешни работи – од мебел, подни и ѕидни облоги, до внатрешна столарија.