БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SIMPO е бренд со најдолга традиција во производството на мебел, кој со избирање на најдобрите материјали создава…

SIMPO е присутен во бизнисот со мебел на светскиот пазар повеќе од три децении. Нашето портфолио вклучува бројни деловни објекти и хотели низ Европа…

Опремувањето на домот и купување мебел треба да биде забавно и взбудливо, но за многу луѓе тоа може да биде доста голем предизвик…

SIMPO им нуди на своите клиенти флексибилни услови за купување и поволна испорака на мебел. Попустите означени и пресметани на производите се готовински попусти….

Со минимална сума од 12.000 денари, се врши бесплатна испорака до местата кои се на максимум 30км далечина од продажниот салон. За секој изминат километар, се доплаќа…

Asset 2

Ova internet stranica koristi kolačiće (cookies).
Nastavkom pregledanja ove internet stranice pristajete na upotrebu kolačića.
Za više informacija kliknite na Politika privatnosti.