ВЕСТИ

НОВ САЛОН ВО ОПШТИНА КАРПОШ, СКОПЈЕ

 

Салонот во општина Карпош, Скопје е преселен на нова ударна локација во бизнис центарот Ми-Да (Ул. „8ми Септември“ бр 18/1-1 Скопје) комплекс добро познат на сите граѓани во Скопје. Салонот се наоѓа во непосредна близина на Спортската сала Борис Трајковски каде што почна да се одржува саемот за мебел во Скопје. Близината на саемот е наша предност бидејќи СИМПО своите нови колекции ги нуди во посебен амбиент во самиот салон од 360 метри квадратни на начин на кој му доликува на СИМПО. Салонот почна со работа од 15 февруари 2019г.

2018.

НОВ САЛОН ВО ОХРИД

 

Салонот во Охрид е преселен на нова ексклузивна локација на магистралниот пат кон Битола на површина од 515 метри квадратни на две нивоа. Во понуда може да се види асортиманот на СИМПО кој може да се кориси и за опремување на ексклузивни хотели како и понуда за помали хостели со висок квалитет согласно побарувачката на градот како туристичка локација. Адресата на новиот салон е Ул. „15ти Корпус“ број 2 Охрид Салонот почна со работа од 20 Ноември 2018г.

 

СИМПО НА 56от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ

Белград, 6ти ноември 2018г.

 

На 56от меѓународен саем за мебел, СИМПО премиерно ја претстави новата колекција за 2019г. СИМПО е добитник на наградата “Sajamski ključ” за креативно осмислен саемски настап.

ВИДЕТЕ ГИ ФОТОГРАФИИТЕ

 

НОВ САЛОН ВО ПРИЛЕП

 

Салонот на СИМПО во Прилеп е преселен на нова локација во центарот на градот во нов ексклузивен салон со површина од 546 метри квадратни на две нивоа.  Салонот почна со работа на 3ти Мај 2018г. Адреса на новиот објект е Ул. „Кеј 1ви Мај“ бр. 1 Прилеп.

 

СИМПО САЕМ ВО СКОПЈЕ

Скопје, 19ти април 2018г.

 

 Во периодот од 19ти април до 15ти Мај во салоните во „Аеродром“ и „Карпош“ е одржан СИМПО саем на кој се промовирани нови модели на мебел.

 

СИМПО НА САЕМ ЗА СТОПАНСТВО ВО ПРИШТИНА

Приштина, 18ти април 2018г.

 

 На 19ти меѓународен саем за стопанство учествуваа вкупно 174 компании од 14 држави. 70 Српски компании во организација на PKS ги претставија своите производи на штандот на Србија, а меѓу нив беше и СИМПО.

 

ОТВОРЕН НОВ САЛОН ВО САРАЕВО

Сараево, 14ти април 2018г

 

На ул. Трг солидарности бр. 4, Алипашино поле, на 600 квадратни метри изложбен простор, отворен е 11 по ред СИМПО салон во БИХ и втор во Сараево.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВУЧИЌ ВО ПОСЕТА НА СИМПО НА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО МОСТАР

Мостар, 10ти април 2018г.

 

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, го посети изложбениот простор на компанијата СИМПО АД Врање на меѓународниот саем за стопанство во Мостар.

На 21от меѓународен саем за стопанство во Мостар, Србија учествуваше како земја партнер под слоганот „Иднината не спојува“. Скоро 70 компании од Србија се претставија во оквирот на националниот павилјон  на околу 900 квадратни метри изложбен простор. Меѓу нив е и компанијата СИМПО која е ексклузивно претставила неколку нови модели од производната програма.

После свеченото отворање на саемот за стопанство, претседателот на Република Србија Александар Вучиќ го посети изложбениот простор на СИМПО во друштво на претседателот на Српска република Милорад Додиќ и членот на претставништвото од БИХ Драган Човиќ. Претседателот Вучиќ и гостите на штандот ги пречека Генералниот директор Слаѓан Дисиќ со соработниците. Во краткиот разговор разменија впечатоци за саемот и работните ангажмани на СИМПО.

 

НОВ САЛОН ВО СТРУМИЦА

 

Салонот во Струмица доби вистинска можност да ја претстави својата понуда во нов објект на две нивоа со 408  метри квадратни. Новата адреса на салонот е Ул. „Кирил Динков“ бр. 10/1 Струмица и почна да работи од 15 февруари 2018г.

 

НАГРАДА ЗА САЈТ www.simpo.rs

Белград, февруари 2018г.

 

 На доделувањето на годишни ТОП 50 награди за најдобри сајтови, друштвени мрежи и мобилни апликации кои традиционално се организираат веќе 21 година по ред во организација на PC PRESS, прогласени се добитници за најдобри online работи.

Сајтот www.simpo.rs е награден во категорија Дом и забава. Според зборовите на PC PRESS:

„Сајтот на најпознатиот домашен произведувач на квалитетен мебел претрпе визуелни и функционални промени и прерасна во одличен мултимедијален каталог со добра навигација, едноставен визуелен идентитет и феноменална визуелност кои одлично го презентираат изгледот на секој производ. Покрај тоа, сајтот обилува со корисни информации за локациите на продажните места и акциите.“

 

BEST BUY AWARD

Белград, јануари  2018г.

 

Најновите истражувања на Best Buy Award Serbia Home&Decoration 2017/2018, спроведено

Во текот на септември 2017г. На територија на Србија, гледано исклучиво од перцепција

На самите потрошувачи за тоа кој нуди најголема вредност за нивните вложени пари

Бр. 1 во однос на цена и квалитет.

 На прашањето:„Наведете име на продавница (ланец продавници или салони) за продажба на мебел за дневни соби која по ваше лично искуство или по искуство на вашите најблиски,

нуди најдобар однос на цена и квалитет на територија на Србија“, најголем број испитаници го дале одговорот СИМПО.

Благодарение на довербата која ни ја укажаа потрошувачите, СИМПО е награден во оваа категорија.

Линк до сертификатот sertifikata: http://bestbuyaward.org/serbia-380PH20

2017.

СИМПО НА 55от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ

Белград, 7ми ноември 2017г.

 

На 55от меѓународен саем за мебел СИМПО премиерно ја претстави новата колекција за 2018г. Генералниот директор на СИМПО АД Слаѓан Дисиќ, имаше чест да зборува на церемонијата на отворањето на саемот што беше пред самиот штанд на СИМПО.

Колекцијата 2018 има околу 70 нови модели, одлично оценета од страна на деловните партнери и посетителите на саемот.

 

ОТВОРЕН УШТЕ ЕДЕН НОВ САЛОН

Скопје, 2ри ноември  2017г.

 

 Почетокот на ноември во главниот град на Македонија, во Општина Карпош, на површина од 600 квадратни метри, на две нивоа, отворен е уште еден СИМПО салон.

 

НАЈОМИЛЕН МЕБЕЛ ВО СРБИЈА ПО ИЗБОР НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

Белград, 11ти април 2017г.

 

На основа на гласовите на потрошувачите, СИМПО е добитник на наградата „Мој избор 2017“ како најомилен бренд во категоријата „Мебел“. Во вкупната конкуренција за награди беа 627 домашни производители и брендови во 24 категории. Доделувањето на признанието „Мој избор“ се организира во скоп на кампањата „Србија има квалитет“, кое го спроведува здружението „Моја Србија“, со цел иницирање на развојот на домашни производи и подобрување на квалитетот и услугите во Србија.

 

НАГРАДА НА СКОПСКИОТ САЕМ ЗА ГАРНИТУРА „LAZAR”

Скопје, 24ти март 2017г.

 

На 43от меѓународен саем за мебел во Скопје, СИМПО во конкуренција од повеќе од 400 изложувачи од Македонија, Србија, Хрватска, Грција, Италија, БИХ и Словенија, доби признание „Мебел 2017“ за гарнитурата „Lazar”, во категоријата модуларен мебел за дневна соба. Во првата хала „Метрополис арена”, на штанд од 312 метри квадратни, претставена е нова колекција СИМПО за 2017г.

 

НОВ САЛОН ВО СКОПЈЕ

Скопје, 15ти март 2017г.

 

Во присуство на бројни деловни партнери и клиенти, во Скопје во Општина Аеродром, на простор од 360 метри квадратни СИМПО отвори нов салон за мебел, трет во овој град, дванаести во Македонија.

 

РЕНОВИРАН САЛОНОТ ЗА МЕБЕЛ ВО ВРАЊЕ

Врање, 6ти март 2017г.

 

Почетокот на март во Врање, СИМПО отвори реновиран салон за мебел. На површина од 1.375 метри квадратни изложбено - продажен салон, на две нивоа, изложени се најновите модели со вревна квалитет и дизајн, како и препознатливи СИМПО модели во нови материјали и дезени.

2016.

НОВ САЛОН ВО БЕЛГРАД

Белград, 9ти ноември 2016.

 

На површина од 1.500 метри квадратни, во трговскиот центар Змај, СИМПО отвори ексклузивен салон каде е изложен речиси целиот производен асортиман на СИМПО на еден модерен, ненаметлив начин, каде сите модели се до полн израз. На отворањето на салонот присуствуваа многу посетители и значајни личности. Објектот официјално го отвори Драган Стевановиќ, државен секретар во Министерство за економија.

 

УЧЕСТВО НА 54от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ ВО БЕЛГРАД

Белград, 8ми ноември 2016г.

 

На 54от меѓународен саем за мебел, опрема и внатрешна декорација во Белград, СИМПО изложи нови модели на мебел од Колекција 2017. Штандот на СИМПО привлече големо внимание од посетителите. Уште од првиот ден се склучени многу значајни договори за продажба на мебел.

 

НОВ САЛОН ВО КРАЉЕВО

Краљево, 1 ви септември 2016г.

 

На површина од 1.200 метри квадратни СИМПО отвори нов салон во Краљево, каде купувачите можат да најдат гарнитури во кожа и штоф, дневни соби, трпезарии, спални и детски соби, душеци и останати производи од нашата производна програма.

 

НАГРАДА „ЗЛАТНА ЕРА“ ЗА ГАРНИТУРА „ MARGO“

Скопје, март 2016.

 

Во категоријата мебел за дневна соба – тапациран мебел, на меѓународниот саем за мебел во „Мебел 2016“, Симпо доби награда „Златна ера“ за гарнитурата „Margo“. Во Скопје е претставена нова колекција со повеќе од 45 модели, кои претставуваат совршен спој на дизајн, функционалност и естетика.

2015.

ВРАЌАЊЕ НА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО БЕЛГРАД

Белград, 10ти ноември 2015г.

 

После 27 години, СИМПО се врати на саемот за мебел претставувајќи ја Колекција 2016, инспирирани од врвниот квалитет и дизајн. На штандот на СИМПО министерот за економија Жељко Сертиќ го прогласи за отворен 53от Меѓународен саем за мебел. СИМПО доби специјално признание за визуелно осмислен и функционално опремен изложбен простор.

 

СИМПО ДОБИТНИК НА ПРИЗНАНИЕТО „МОЈ ИЗБОР 2015”

Белград, 31ви март 2015г.

 

Во огранизација на здружението „Моја Србија“ и Стопанската комора во Белград, во салата на Општината, по петти пат се доделени признанија „Мој избор“ за најдобри домашни производи и брендови според мислењето на клиентите. СИМПО е добитник на признанието во категоријата „Мебел“ бидејќи е избран според оцените на потрошувачите за најомилен бренд за мебел во Србија.

 

НАГРАДА „ЗЛАТНА ЕРА“ ЗА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО СКОПЈЕ „MEBEL 2015“

Скопје, 26ти март 2015г.

 

На Меѓународниот саем за мебел „Мебел 2015“ во Скопје, СИМПО го доби највисокото саемско признание „Zlatna era“. Во категоријата „Мебел за дневна соба“ наградата е доделена за новиот програм „Y“ од кој потоа се разви програмата Сафира. По мислење на жирито на Саемот за мебел, овој програм се издвојува од останатите по начинот  на изработка, квалитетот и дизајнот.

2014.

СИМПО ЈЕ ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ

Од 31ви октомври 2014 година СИМПО е во поголем дел државна сопственост.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

2020.

НОВ САЛОН ВО ГОСТИВАР

 

Нов ексклузивен салон на СИМПО е отворен во Гостивар. Салонот се наоѓа на Булевар Браќа Гиноски бр. 217. Голем избор на нови модели, како и понуда од најбараните модели кои се веќе докажани на пазарот. Салонот е на три нивоа со вкупна површина од 600 метри квадратни. Поради пандемијата со Covid-19 нема да има свечено отворање со цел да се избегнат гужви кои ќе ја загрозат безбедноста на нашите посетители и вработени. Салонот почна со работа од 10ти Септември 2020г.

2019.

СИМПО НА 56от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ

Белград, 5ти ноември 2019г.

НОВ САЛОН ВО ОПШТИНА КАРПОШ, СКОПЈЕ

 

Салонот во општина Карпош, Скопје е преселен на нова ударна локација во бизнис центарот Ми-Да (Ул. „8ми Септември“ бр 18/1-1 Скопје) комплекс добро познат на сите граѓани во Скопје. Салонот се наоѓа во непосредна близина на Спортската сала Борис Трајковски каде што почна да се одржува саемот за мебел во Скопје. Близината на саемот е наша предност бидејќи СИМПО своите нови колекции ги нуди во посебен амбиент во самиот салон од 360 метри квадратни на начин на кој му доликува на СИМПО. Салонот почна со работа од 15 февруари 2019г.

2018.

НОВ САЛОН ВО ОХРИД

 

Салонот во Охрид е преселен на нова ексклузивна локација на магистралниот пат кон Битола на површина од 515 метри квадратни на две нивоа. Во понуда може да се види асортиманот на СИМПО кој може да се кориси и за опремување на ексклузивни хотели како и понуда за помали хостели со висок квалитет согласно побарувачката на градот како туристичка локација. Адресата на новиот салон е Ул. „15ти Корпус“ број 2 Охрид Салонот почна со работа од 20 Ноември 2018г.

 

СИМПО НА 56от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ

Белград, 6ти ноември 2018г.

 

На 56от меѓународен саем за мебел, СИМПО премиерно ја претстави новата колекција за 2019г. СИМПО е добитник на наградата “Sajamski ključ” за креативно осмислен саемски настап.

ВИДЕТЕ ГИ ФОТОГРАФИИТЕ

 

НОВ САЛОН ВО ПРИЛЕП

 

Салонот на СИМПО во Прилеп е преселен на нова локација во центарот на градот во нов ексклузивен салон со површина од 546 метри квадратни на две нивоа.  Салонот почна со работа на 3ти Мај 2018г. Адреса на новиот објект е Ул. „Кеј 1ви Мај“ бр. 1 Прилеп.

 

СИМПО САЕМ ВО СКОПЈЕ

Скопје, 19ти април 2018г.

 

 Во периодот од 19ти април до 15ти Мај во салоните во „Аеродром“ и „Карпош“ е одржан СИМПО саем на кој се промовирани нови модели на мебел.

 

СИМПО НА САЕМ ЗА СТОПАНСТВО ВО ПРИШТИНА

Приштина, 18ти април 2018г.

 

 На 19ти меѓународен саем за стопанство учествуваа вкупно 174 компании од 14 држави. 70 Српски компании во организација на PKS ги претставија своите производи на штандот на Србија, а меѓу нив беше и СИМПО.

 

ОТВОРЕН НОВ САЛОН ВО САРАЕВО

Сараево, 14ти април 2018г

 

На ул. Трг солидарности бр. 4, Алипашино поле, на 600 квадратни метри изложбен простор, отворен е 11 по ред СИМПО салон во БИХ и втор во Сараево.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВУЧИЌ ВО ПОСЕТА НА СИМПО НА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО МОСТАР

Мостар, 10ти април 2018г.

 

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, го посети изложбениот простор на компанијата СИМПО АД Врање на меѓународниот саем за стопанство во Мостар.

На 21от меѓународен саем за стопанство во Мостар, Србија учествуваше како земја партнер под слоганот „Иднината не спојува“. Скоро 70 компании од Србија се претставија во оквирот на националниот павилјон  на околу 900 квадратни метри изложбен простор. Меѓу нив е и компанијата СИМПО која е ексклузивно претставила неколку нови модели од производната програма.

После свеченото отворање на саемот за стопанство, претседателот на Република Србија Александар Вучиќ го посети изложбениот простор на СИМПО во друштво на претседателот на Српска република Милорад Додиќ и членот на претставништвото од БИХ Драган Човиќ. Претседателот Вучиќ и гостите на штандот ги пречека Генералниот директор Слаѓан Дисиќ со соработниците. Во краткиот разговор разменија впечатоци за саемот и работните ангажмани на СИМПО.

 

НОВ САЛОН ВО СТРУМИЦА

 

Салонот во Струмица доби вистинска можност да ја претстави својата понуда во нов објект на две нивоа со 408  метри квадратни. Новата адреса на салонот е Ул. „Кирил Динков“ бр. 10/1 Струмица и почна да работи од 15 февруари 2018г.

 

НАГРАДА ЗА САЈТ www.simpo.rs

Белград, февруари 2018г.

 

 На доделувањето на годишни ТОП 50 награди за најдобри сајтови, друштвени мрежи и мобилни апликации кои традиционално се организираат веќе 21 година по ред во организација на PC PRESS, прогласени се добитници за најдобри online работи.

Сајтот www.simpo.rs е награден во категорија Дом и забава. Според зборовите на PC PRESS:

„Сајтот на најпознатиот домашен произведувач на квалитетен мебел претрпе визуелни и функционални промени и прерасна во одличен мултимедијален каталог со добра навигација, едноставен визуелен идентитет и феноменална визуелност кои одлично го презентираат изгледот на секој производ. Покрај тоа, сајтот обилува со корисни информации за локациите на продажните места и акциите.“

 

BEST BUY AWARD

Белград, јануари  2018г.

 

Најновите истражувања на Best Buy Award Serbia Home&Decoration 2017/2018, спроведено

Во текот на септември 2017г. На територија на Србија, гледано исклучиво од перцепција

На самите потрошувачи за тоа кој нуди најголема вредност за нивните вложени пари

Бр. 1 во однос на цена и квалитет.

 На прашањето:„Наведете име на продавница (ланец продавници или салони) за продажба на мебел за дневни соби која по ваше лично искуство или по искуство на вашите најблиски,

нуди најдобар однос на цена и квалитет на територија на Србија“, најголем број испитаници го дале одговорот СИМПО.

Благодарение на довербата која ни ја укажаа потрошувачите, СИМПО е награден во оваа категорија.

Линк до сертификатот sertifikata: http://bestbuyaward.org/serbia-380PH20

2017.

СИМПО НА 55от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ

Белград, 7ми ноември 2017г.

 

На 55от меѓународен саем за мебел СИМПО премиерно ја претстави новата колекција за 2018г. Генералниот директор на СИМПО АД Слаѓан Дисиќ, имаше чест да зборува на церемонијата на отворањето на саемот што беше пред самиот штанд на СИМПО.

Колекцијата 2018 има околу 70 нови модели, одлично оценета од страна на деловните партнери и посетителите на саемот.

 

ОТВОРЕН УШТЕ ЕДЕН НОВ САЛОН

Скопје, 2ри ноември  2017г.

 

 Почетокот на ноември во главниот град на Македонија, во Општина Карпош, на површина од 600 квадратни метри, на две нивоа, отворен е уште еден СИМПО салон.

 

НАЈОМИЛЕН МЕБЕЛ ВО СРБИЈА ПО ИЗБОР НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

Белград, 11ти април 2017г.

 

На основа на гласовите на потрошувачите, СИМПО е добитник на наградата „Мој избор 2017“ како најомилен бренд во категоријата „Мебел“. Во вкупната конкуренција за награди беа 627 домашни производители и брендови во 24 категории. Доделувањето на признанието „Мој избор“ се организира во скоп на кампањата „Србија има квалитет“, кое го спроведува здружението „Моја Србија“, со цел иницирање на развојот на домашни производи и подобрување на квалитетот и услугите во Србија.

 

НАГРАДА НА СКОПСКИОТ САЕМ ЗА ГАРНИТУРА „LAZAR”

Скопје, 24ти март 2017г.

 

На 43от меѓународен саем за мебел во Скопје, СИМПО во конкуренција од повеќе од 400 изложувачи од Македонија, Србија, Хрватска, Грција, Италија, БИХ и Словенија, доби признание „Мебел 2017“ за гарнитурата „Lazar”, во категоријата модуларен мебел за дневна соба. Во првата хала „Метрополис арена”, на штанд од 312 метри квадратни, претставена е нова колекција СИМПО за 2017г.

 

НОВ САЛОН ВО СКОПЈЕ

Скопје, 15ти март 2017г.

 

Во присуство на бројни деловни партнери и клиенти, во Скопје во Општина Аеродром, на простор од 360 метри квадратни СИМПО отвори нов салон за мебел, трет во овој град, дванаести во Македонија.

 

РЕНОВИРАН САЛОНОТ ЗА МЕБЕЛ ВО ВРАЊЕ

Врање, 6ти март 2017г.

 

Почетокот на март во Врање, СИМПО отвори реновиран салон за мебел. На површина од 1.375 метри квадратни изложбено - продажен салон, на две нивоа, изложени се најновите модели со вревна квалитет и дизајн, како и препознатливи СИМПО модели во нови материјали и дезени.

2016.

НОВ САЛОН ВО БЕЛГРАД

Белград, 9ти ноември 2016.

 

На површина од 1.500 метри квадратни, во трговскиот центар Змај, СИМПО отвори ексклузивен салон каде е изложен речиси целиот производен асортиман на СИМПО на еден модерен, ненаметлив начин, каде сите модели се до полн израз. На отворањето на салонот присуствуваа многу посетители и значајни личности. Објектот официјално го отвори Драган Стевановиќ, државен секретар во Министерство за економија.

 

УЧЕСТВО НА 54от МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ ВО БЕЛГРАД

Белград, 8ми ноември 2016г.

 

На 54от меѓународен саем за мебел, опрема и внатрешна декорација во Белград, СИМПО изложи нови модели на мебел од Колекција 2017. Штандот на СИМПО привлече големо внимание од посетителите. Уште од првиот ден се склучени многу значајни договори за продажба на мебел.

 

НОВ САЛОН ВО КРАЉЕВО

Краљево, 1 ви септември 2016г.

 

На површина од 1.200 метри квадратни СИМПО отвори нов салон во Краљево, каде купувачите можат да најдат гарнитури во кожа и штоф, дневни соби, трпезарии, спални и детски соби, душеци и останати производи од нашата производна програма.

 

НАГРАДА „ЗЛАТНА ЕРА“ ЗА ГАРНИТУРА „ MARGO“

Скопје, март 2016.

 

Во категоријата мебел за дневна соба – тапациран мебел, на меѓународниот саем за мебел во „Мебел 2016“, Симпо доби награда „Златна ера“ за гарнитурата „Margo“. Во Скопје е претставена нова колекција со повеќе од 45 модели, кои претставуваат совршен спој на дизајн, функционалност и естетика.

2015.

ВРАЌАЊЕ НА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО БЕЛГРАД

Белград, 10ти ноември 2015г.

 

После 27 години, СИМПО се врати на саемот за мебел претставувајќи ја Колекција 2016, инспирирани од врвниот квалитет и дизајн. На штандот на СИМПО министерот за економија Жељко Сертиќ го прогласи за отворен 53от Меѓународен саем за мебел. СИМПО доби специјално признание за визуелно осмислен и функционално опремен изложбен простор.

 

СИМПО ДОБИТНИК НА ПРИЗНАНИЕТО „МОЈ ИЗБОР 2015”

Белград, 31ви март 2015г.

 

Во огранизација на здружението „Моја Србија“ и Стопанската комора во Белград, во салата на Општината, по петти пат се доделени признанија „Мој избор“ за најдобри домашни производи и брендови според мислењето на клиентите. СИМПО е добитник на признанието во категоријата „Мебел“ бидејќи е избран според оцените на потрошувачите за најомилен бренд за мебел во Србија.

 

НАГРАДА „ЗЛАТНА ЕРА“ ЗА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ ВО СКОПЈЕ „MEBEL 2015“

Скопје, 26ти март 2015г.

 

На Меѓународниот саем за мебел „Мебел 2015“ во Скопје, СИМПО го доби највисокото саемско признание „Zlatna era“. Во категоријата „Мебел за дневна соба“ наградата е доделена за новиот програм „Y“ од кој потоа се разви програмата Сафира. По мислење на жирито на Саемот за мебел, овој програм се издвојува од останатите по начинот  на изработка, квалитетот и дизајнот.

2014.

СИМПО ЈЕ ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ

 

Од 31ви октомври 2014 година СИМПО е во поголем дел државна сопственост.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R