МАТИЧНА ФИРМА

ЗАВИСНИ ФИРМИ

ИНДУСТРИЈА ЗА МЕБЕЛ

ФАБРИКА ЗА МЕБЕЛ

Основана : 1963 година

Локација : Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 13.320 единици плочест мебел

Производен програм: спални соби, дневни соби, комоди, трпезарии, претсобја

 

ФАБРИКА ЗА ТАПЕТАРИЈА

Основана: 1965 година

Локација: Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 19.890 единици тапацирани производи

Производен програм: гарнитури во кожа и штоф, фотелји, табурети, тапацирани столици и лежаи

 

ФАБРИКА ЗА СТИЛСКИ МЕБЕЛ

Основана: 1981 година

Локација: Сурдулица, Р. Србија

Годишен капацитет: 50.000 единици стилски елементи

Производен програм: стилски елементи за троседи, двоседи, фотелји, клуб маси

 

ФАБРИКА ЗА РАМ КОНСТРУКЦИИ

Основана: 1982. година

Локација: Прешево, Р. Србија

Годишен капацитет: 22.000 рамови

Производен програм: рам конструкции

 

ФАБРИКА ЗА ДУШЕЦИ

Основана: 1984. година

Локација: Бујановац, Р. Србија

Годишен капацитет: 150.000 душеци и 46.000 лежаи

Производен програм: душеци и лежаи

 

ФАБРИКА ЗА ЛАМЕЛИРАН МЕБЕЛ

Основана: 1990 година

Локација: Зубин поток, Косово

Годишен капацитет: 55.000 единици ламелиран мебел

Производен програм: столици, маси, клуб маси

Статус: Производството е стопирано 2014 година поради оневозможен увоз на сировина и извоз роба од Косово.

УСЛУГИ

ХОТЕЛ СИМПО ПРЖАР

На ридот Пржар, на неколку километри над северниот дел од Врање, се наоѓа истоимениот хотел. Сместен е на старото место за излет, во преубав амбиент на борова шума, со видиковци од кои се овозможува импозантен поглед на градот Врање, Р. Србија и целата врањска котлина. Хотелот располага со 18 модерно опремени соби, два ексклузивни апартмани и сала за прием на 200 гости. Во склоп на готелот се и две салони за состаноци како и терени за мал фудбал и катче за детска игра.

ИНДУСТРИЈА ЗА МЕБЕЛ

СИМПО ДЕКОР

Основан: 1979 година

Локација: Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 1.000.000 m текстил

Производен програм: штофови и платна во различни дезени, ткаенини обработени против запаливост, ткаенини заштитени против нечистотии, отпорни на вода и масло.

 

ФАБРИКА ЗА ДЕТСКИ МЕБЕЛ

Основана: 1988 година

Локација: Радовница, Р. Србија

Годишен капацитет: 40.000 детски креветчиња

Производен програм: детски креветчиња, лулки, детски кревети

 

СИМПО ДРВО

Основанo: 2002 година

Локација: Чичевац, Р. Србија

Производен програм: резана граѓа и елементи

Статус: Издадено под кирија

 

СИМПО ШИК

Основан: 2010 година

Локација: Куршумлија, Р. Србија

Годишен капацитет: 22.000 m³ трупци, 120.000 m² паркет, 3.000 m³ шпер плоча, 44.000 t лесонит, 12.000.000 m² оплеменет лесонит

Производен програм: лесонит (сиров и оплеменет), шпер плоча (столарска и водоотпорна), паркет, букова резана граѓа и елементи, прозиводи од масивно дрво

Повеќе информации на www.simposik.rs

УСЛУГИ

SIMPO  LINE

Основан: 2003 година

Локација: Врање, Р. Србија

Дејност: опремување на секакви видови ентериери – хотели, деловни и резиденцијални објекти, ресторани, канцелариски простории, здравствени установи и школски објекти.

Повеќе информации на  www.simpoline.rs

ИНДУСТРИЈА ЗА ХРАНА

KONDIVA

Основана: 2002 година

Локација: Жбевац, Р. Србија

Производен програм: вафли производи, бонбони, карамели, чоколади, чоколадни десерти

Статус: Издадена под кирија

АГРОИНДУСТРИЈА

ОВЧАРСКА ФАРМА

Основана: 1993 година

Локација: Власина, Р. Србија

Статус: Во постапка за приватизација

 

СИМПО ЦВЕЌЕ

Основана: 1997 година

Локација: Врањска Бања, Р. Србија

Дејност: Производство и пласман на цвеќе

Статус:  Во постапка за приватизација

 

SIMBI

Основана: 2006 година

Локација: Црна Трава, Р. Србија

Дејност: Преработка и конзервирање на овошје и зеленчук

Статус: Во постапка за приватизација

СИМПО ДОО СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА

Основана: 1992 година

Локација: Скопје, Македонија

Број на салони: 10

 

СИМПО СИК ДОО ГРАДИШКА БИХ

Основана: 1992 година

Локација: Градишка, Босна и Херцеговина

Број на салони: 11

 

СИМПО ДОО ПОДГОРИЦА ЦРНА ГОРА

Основана: 2011. година

Локација: Подгорица, Црна Гора

Број на салони: 1

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

МАТИЧНА ФИРМА

ИНДУСТРИЈА ЗА МЕБЕЛ

ФАБРИКА ЗА МЕБЕЛ

Основана : 1963 година

Локација : Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 13.320 единици плочест мебел

Производен програм: спални соби, дневни соби, комоди, трпезарии, претсобја

ФАБРИКА ЗА ТАПЕТАРИЈА

Основана: 1965 година

Локација: Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 19.890 единици тапацирани производи

Производен програм: гарнитури во кожа и штоф, фотелји, табурети, тапацирани столици и лежаи

ФАБРИКА ЗА СТИЛСКИ МЕБЕЛ

Основана: 1981 година

Локација: Сурдулица, Р. Србија

Годишен капацитет: 50.000 единици стилски елементи

Производен програм: стилски елементи за троседи, двоседи, фотелји, клуб маси

ФАБРИКА ЗА РАМ КОНСТРУКЦИИ

Основана: 1982. година

Локација: Прешево, Р. Србија

Годишен капацитет: 22.000 рамови

Производен програм: рам конструкции

ФАБРИКА ЗА ДУШЕЦИ

Основана: 1984. година

Локација: Бујановац, Р. Србија

Годишен капацитет: 150.000 душеци и 46.000 лежаи

Производен програм: душеци и лежаи

ФАБРИКА ЗА ЛАМЕЛИРАН МЕБЕЛ

Основана: 1990 година

Локација: Зубин поток, Косово

Годишен капацитет: 55.000 единици ламелиран мебел

Производен програм: столици, маси, клуб маси

Статус: Производството е стопирано 2014 година поради оневозможен увоз на сировина и извоз роба од Косово.

УСЛУГИ

ХОТЕЛ СИМПО ПРЖАР

На ридот Пржар, на неколку километри над северниот дел од Врање, се наоѓа истоимениот хотел. Сместен е на старото место за излет, во преубав амбиент на борова шума, со видиковци од кои се овозможува импозантен поглед на градот Врање, Р. Србија и целата врањска котлина. Хотелот располага со 18 модерно опремени соби, два ексклузивни апартмани и сала за прием на 200 гости. Во склоп на готелот се и две салони за состаноци како и терени за мал фудбал и катче за детска игра.

ЗАВИСНИ ФИРМИ

ИНДУСТРИЈА ЗА МЕБЕЛ

СИМПО ДЕКОР

Основан: 1979 година

Локација: Врање, Р. Србија

Годишен капацитет: 1.000.000 m текстил

Производен програм: штофови и платна во различни дезени, ткаенини обработени против запаливост, ткаенини заштитени против нечистотии, отпорни на вода и масло.

ФАБРИКА ЗА ДЕТСКИ МЕБЕЛ

Основана: 1988 година

Локација: Радовница, Р. Србија

Годишен капацитет: 40.000 детски креветчиња

Производен програм: детски креветчиња, лулки, детски кревети

СИМПО ДРВО

Основанo: 2002 година

Локација: Чичевац, Р. Србија

Производен програм: резана граѓа и елементи

Статус: Издадено под кирија

СИМПО ШИК

Основан: 2010 година

Локација: Куршумлија, Р. Србија

Годишен капацитет: 22.000 m³ трупци, 120.000 m² паркет, 3.000 m³ шпер плоча, 44.000 t лесонит, 12.000.000 m² оплеменет лесонит

Производен програм: лесонит (сиров и оплеменет), шпер плоча (столарска и водоотпорна), паркет, букова резана граѓа и елементи, прозиводи од масивно дрво

Повеќе информации на www.simposik.rs

УСЛУГИ

SIMPO  LINE

Основан: 2003 година

Локација: Врање, Р. Србија

Дејност: опремување на секакви видови ентериери – хотели, деловни и резиденцијални објекти, ресторани, канцелариски простории, здравствени установи и школски објекти.

Повеќе информации на  www.simpoline.rs

ИНДУСТРИЈА ЗА ХРАНА

KONDIVA

Основана: 2002 година

Локација: Жбевац, Р. Србија

Производен програм: вафли производи, бонбони, карамели, чоколади, чоколадни десерти

Статус: Издадена под кирија

АГРОИНДУСТРИЈА

ОВЧАРСКА ФАРМА

Основана: 1993 година

Локација: Власина, Р. Србија

Статус: Во постапка за приватизација

СИМПО ЦВЕЌЕ

Основана: 1997 година

Локација: Врањска Бања, Р. Србија

Дејност: Производство и пласман на цвеќе

Статус:  Во постапка за приватизација

SIMBI

Основана: 2006 година

Локација: Црна Трава, Р. Србија

Дејност: Преработка и конзервирање на овошје и зеленчук

Статус: Во постапка за приватизација

ИНО ФИРМИ

СИМПО ДОО СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА

Основана: 1992 година

Локација: Скопје, Македонија

Број на салони: 10

 

СИМПО СИК ДОО ГРАДИШКА БИХ

Основана: 1992 година

Локација: Градишка, Босна и Херцеговина

Број на салони: 11

 

СИМПО ДОО ПОДГОРИЦА ЦРНА ГОРА

Основана: 2011. година

Локација: Подгорица, Црна Гора

Број на салони: 1

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R