РЕКЛАМАЦИИ

Го цениме мислењето на нашите купувачи и Вашето задоволство од производите на СИМПО е на наше прво место. Доколку од некоја причина не сме ги исполниле Вашите очекувања и сакате да отворите рекламација на прозводот, испратете ни порака на simposervis@gmail.com или обратете се директно во нашиот салон каде што сте ја купиле робата. Ќе Ве контактираме во најкраток можен рок и ќе настојуваме да ја решиме рекламацијата доколку е оправдана.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

РЕКЛАМАЦИИ

Го цениме мислењето на нашите купувачи и Вашето задоволство од производите на СИМПО е на наше прво место. Доколку од некоја причина не сме ги исполниле Вашите очекувања и сакате да отворите рекламација на прозводот, испратете ни порака на simposervis@gmail.com или обратете се директно во нашиот салон каде што сте ја купиле робата. Ќе Ве контактираме во најкраток можен рок и ќе настојуваме да ја решиме рекламацијата доколку е оправдана.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R