АКЦИИ

АКЦИСКИ ПОПУСТИ ВО САЛОНИТЕ НА СИМПО. ДОПОЛНИТЕЛЕН АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР И РПУ ОД 16.12.2019 год.

Одобрен е акциски попуст за следните производи:

 

- 30% за сите модели и димензии на душеци кои се во асортиман (за количини од лагер или авансна уплата).

 

- 25% за сите производи од плочест мебел (за количини од лагер или авансна уплата).

 

- 30% за тапетарија (гарнитури, трпезариски столици, лежаи), роба од лагер што е во асортиман и 25% акциски попуст за роба која ќе се нарача како нова нарачка (РПУ).

Акциски попусти за ограничени количини

во периодот од 10.12.2019г до 10.01.2020г:

 

- 30%  за сите модели и димензии на душеци (важи за лагер и авансна уплата),

- 30%  за тапетарија во кожа или штоф, столици, лежаи од лагер и 25% за секоја нова нарачка,

- За модели од новата колекција (Аполон, Калиопе, Лариса, Газела...) се одобрува 25% за лагер, а 30% за нова нарачка ,

- 30% за сите модели на клик-клак и каучи (за лагер и  нова нарачка  ),

- Маја (цена за А штоф) – 10.500ден,

- Маја (цена за рестлови) – 9.500ден,

- 40% за Сафира масичка 50/50cm ,

- 30% за модел Арт мали клуб маси од лагер ,

- Клуб маси Клое голема 8.500ден (32%), мала 7.500ден (33,8%),

- Париска ноќ клуб масички 80/80 – бела 7.200ден, црна 6.700ден,

- 30% за елементи од програмата Викторија

 

Дополнителни акциски попусти од 10.12.2019г. до трошење на лагер за следните производи:

 

- 35% Мадрид гарнитура (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Реина,

- 35% Скала (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Ерден (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Асос фотелја,

- 18.000ден за Призма дневна соба (37,26% попуст).

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

АКЦИИ

АКЦИСКИ ПОПУСТИ ВО САЛОНИТЕ НА СИМПО. ДОПОЛНИТЕЛЕН АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР И РПУ ОД 01.12.2019 год.

Одобрен е акциски попуст за следните производи:

 

- 30% за сите модели и димензии на душеци кои се во асортиман (за количини од лагер или авансна уплата).

 

- 25% за сите производи од плочест мебел (за количини од лагер или авансна уплата).

 

- 30% за тапетарија (гарнитури, трпезариски столици, лежаи), роба од лагер што е во асортиман и 25% акциски попуст за роба која ќе се нарача како нова нарачка (РПУ).

Акциски попусти за ограничени количини о периодот од 10.12.2019г до 10.01.2020г:

 

- 30%  за сите модели и димензии на душеци (важи за лагер и авансна уплата),

- 30%  за тапетарија во кожа или штоф, столици, лежаи од лагер и 25% за секоја нова нарачка,

- За модели од новата колекција (Аполон, Калиопе, Лариса, Газела...) се одобрува 25% за лагер, а 30% за нова нарачка ,

- 30% за сите модели на клик-клак и каучи (за лагер и  нова нарачка  ),

- Маја (цена за А штоф) – 10.500ден,

- Маја (цена за рестлови) – 9.500ден,

- 40% за Сафира масичка 50/50cm ,

- 30% за модел Арт мали клуб маси од лагер ,

- Клуб маси Клое голема 8.500ден (32%), мала 7.500ден (33,8%),

- Париска ноќ клуб масички 80/80 – бела 7.200ден, црна 6.700ден,

- 30% за елементи од програмата Викторија

 

Дополнителни акциски попусти од 10.12.2019г. до трошење на лагер за следните производи:

 

- 35% Мадрид гарнитура (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Реина,

- 35% Скала (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Ерден (важи за продажба во сет, забрането е распарување),

- 35% Асос фотелја,

- 18.000ден за Призма дневна соба (37,26% попуст).

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R