ВЕСТИ

АКЦИИ

Београд, 6ти ноембри 2018. г

На 56от Меѓународен саем за мебел, СИМПО ја премиерно представи новата колекција за 2019г. На СИМПО е доделена наградата „Sajamski ključ” за креативно осмислен саемски настап.

 

ВИДЕТЕ ГИ ФОТОГРАФИИТЕ

ДНЕВНА СОБА

ТРПЕЗАРИЈА

ПРЕТСОБЈЕ

СПАЛНА СОБА

ДЕТСКА СОБА

ДУШЕЦИ

ДУШЕЦИ

СО ЈАДРО ВО ЏЕБ

ОПРЕМУВАЊЕ ОБЈЕКТИ

КОНТАКТ

Контакт

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Испратете ни порака на адресата:

СИМПО ДОО Скопје,

Ул. Пандил Шишков бр. 2, 1000 Скопје

Побарајте не на:  023131255

 

Испратете ни e-mail на:   info@simpo.mk

Контакт

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Испратете ни порака на адресата:

СИМПО ДОО Скопје,

Ул. Пандил Шишков бр. 2,

1000 Скопје

Побарајте не на:

023131255

 

Испратете ни e-mail на:   info@simpo.mk

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R